Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O mica plimabare

In jos 
+3
Hinamori
Yuuki Cross
Lolita
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

O mica plimabare - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:02 pm

-Asa..my turn now....adevar provocare sau ce`ai face daca?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:02 pm

provocare aleg :X:X:X sa te vad : ) )
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:04 pm

te provoc sa`i spui la Sini prin PM ca il urasti...dar spcifica ca a fost provocare...Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:05 pm

-Ok : ) ) )ce provocare ingenioasa
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:06 pm

-Mda..mie`mi spui...stai sa`mi intru in mana..ca dupaia cine stii ce provocari mai bag Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:07 pm

-: > : >BRAVO YUME-Chan asa te vreau acum chimy intreaba nu?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:09 pm

-Poi intreaba tu...(Chou nu mai e la PC~~")
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:10 pm

-Bine deci ce alegi ca so no mai lungim
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:12 pm

-Poi de data asta voi alege ce`ai face daca:D
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:12 pm

-Ce ai face daca un biat tiar cere sa fi cu el dar unul frumos
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:14 pm

-Poi depinde..numai daca il plac il accept..altfel pot sa fie cel mai frumos baiat de pe Pamant..daca eu nu simt nimic pentru el..il refuz Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:15 pm

-Bravo draga ce modesta esti : ) )
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:13 pm

-Da...stiu..si ce mai discutie purtam si noi : ) )..my turn..adevar..provocare sau ce`ai face daca?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:14 pm

Aleg ce ai face daca
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:22 pm

ok..sa ma gandesc...ce`ai face daca ai afal ca mai ai 3 ore de trait?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:43 pm

-Leas consuma la maxim : ) )macar sa ma distrez pana atunci
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 2:56 pm

Gata am revenit ^^ al cui e randu' ?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 2:56 pm

-Nu mai stiu : ) )) cred ca al tau
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 2:59 pm

Bine atunci eu aleg sau intreb:)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:00 pm

-Tu intrebi mai pai aleg adevar
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:01 pm

Bine este adevarat ca vrei sa bati pe cineva?Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:01 pm

-Inca nu a fost adevrat si va fi da acum nu este : ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:02 pm

mda m-ai cam aburit Smile) eu aleg ce ai face daca?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:03 pm

-Ce ai face daca teai trezi accidental in starda ? : ) ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:05 pm

as adormi la loc Smile) poi cred ca m-as duce inapoi acasa Razz
ce alegi?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 8 I_icon_minitime

Sus In jos

O mica plimabare
Sus 
Pagina 8 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Scary places~ :: Cimintirul-
Mergi direct la: