Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:32 pm

Te arestez epntru ca iti iei rasplata pentru aia cu sini si inca ope atat cy dobanda sister : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:33 pm

te arestez pentur ca nu e vina mea ca postati pe forum alea Smile)Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 660877 si scuze nu mai aduc vb de asta Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:34 pm

te arestez epntru ca pe care forumuri?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:35 pm

te arestez pentur ca gata tac nu mai zic nimic Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:36 pm

te arestez epntru ca zi pe care forumuri gagico
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:36 pm

ah te arestez pentur ca nu zic daca imi mai zici tu mie gagico Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:37 pm

te arestez epntru ca ok gagico
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:40 pm

X( te banez pentur ca te mai tachinez maine ca acu' plec noapte buna gagico Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:41 pm

te banez opentru ca noapte buna si tie gagico :X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:42 pm

gat acu' plec te arestez pentur ca noapte buna de tot gagico sa ai vise frumoase Smile) cu cine cred eu Smile))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:43 pm

te arestez epntru ca taci gagicuto
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:44 pm

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 660877 te arestez pentur ca ne mai vedem maine gagico Razz:)) tachinare placuta Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:45 pm

te arestez eontru ca nai cum sa ma tachinez maine va fi si sini online
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:45 pm

Eh te aretsez pentur ca maine pe forumu ' asta
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:47 pm

te arestez pentru ca pe formul asta intra : ) ) ))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:59 pm

Lumy te arestez pentru ca stiam ca v-ati mutat Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:23 am

Sys te arestez pentru ca o sa fim in 2 locuri=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:06 am

Sinistra te arestez pentur ca stau la o cafea cu my bunny :X:X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:13 am

Chou te arestez pentru ca astept un PM din partea lu unu' de pe help-forum si nu mai vine....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:14 am

Yoruichi te banez pentur ca Uepurasu' mi-a adus ceva foarte kawaii Very Happy
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:16 am

Chou te arestez pentru ca manac prajitura
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:17 am

yoruichi te arestez petur ca am mancat prea multe prajituri Very Happy
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:18 am

Chou te arestez pentru ca azi ma duc prin padure : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:18 am

Sys te arestez pentru ca o astept pe Lumy:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:19 am

Sini te arestrez pentru ca Paste fericit!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 28 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: