Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:01 pm

Lumy te arestez pentru ca eu ma gandeam la si mai mari tampenii decat la care te gandeai tu=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:03 pm

Sini te arestez pentru ca cred ca ne gandeam la aceelasy lucru : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:03 pm

Lumy te arestez pentru ca si eu cred ca asa e=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:05 pm

Si9ni te arestez pentru ca tre sa ichiriem o camera de hotel mai intai de planul asta : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:07 pm

Lumy te arestez pentru ca iti dau nr meu de tel sa putem comunica mai bine=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:09 pm

Sini te arestez pentru ca mai bine til dau peal meu dar mai incolo ca telefonul e inchis si nu stiu nr : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:09 pm

Lumy te arestez pentru ca til dau eu ca a meu ii inca in viata=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:12 pm

Sini te arestez pentru ca eu te sa til dau numi place sa mi se dea ci sa dau: )) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:12 pm

Lumy te arestez pentru ca si mie asa imi place,atunci tu imi scrii nr tau si atunci imi scriu si eu nr meu=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:15 pm

Sini te arestez pentru ca nu putem aici ca nil ia alti sisi bat joc dupa de noi cu nr ascuns
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:17 pm

Lumy te arestez pentru ca ma gandeam sa nu til dau aici,ci pe mess sau prin pm=))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:19 pm

Sini te arestez pentru ca so inregistrat pana la urma varamea >.>
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:20 pm

Yoru te arestez pentru ca aham e de treaba
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:23 pm

Lumy te arestez pentru ca nu stiu ce hotel tiai dori tu=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:24 pm

Sini te arestze pentru ca vreau de ala dde 7 stele : ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:24 pm

Lumy te arestez pentru ca un coleg ii handicapat de zile mari si se mai da si mare
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:26 pm

Sys te arestez pentru ca ii caut la Lumy un hotel de 7 stele
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:27 pm

Sini te arestez pentru ca asa sa faci : ) )sa aiba pat moale = ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:28 pm

Lumy te arestez pentru ca o fi bun din ala care are saltea cu apa?Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 660877)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:29 pm

Sini te arestez pentru ca dap e bun : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:30 pm

Lumy te arestez pentru ca ajunge o noapte?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:30 pm

Sini te aresteza pentru ca ajunge cate vrei tu : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:32 pm

lumy te arestez pentru ca o sa iau atatea nopti pana ce nu ne saturam=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:33 pm

Sini te arestez pentru ca ok : ) )) da vezi sa fie si pe jos comod : ) ) in caz de cadere din pat : ) ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:34 pm

Lumy te arestez pentru ca o sa le zic sa puna si covoare din alea groase=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 8 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: