Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:53 pm

Yoru-chan te arestez pentru ca esti bestiala : ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:55 pm

Lumy te arestez pentru ca si tu >;D<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:56 pm

Yoru te arestez pentru ca ma sunat cineva cu numar ascuns de vreo 5 ori
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:57 pm

Lumy te arestez pentru ca am patit-o si eu,culmea ca odata so scapat si o sunat fara nr. ascuns Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 660877 apoi l-am sunat inapoi si o ramas O_o cred ca o uitat sa sune Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 660877 spune-i vreo cateva daca patesti si tu asa
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:59 pm

Yoru-chan te arestez pentru ca odata ma sunat cineva cu nr. ascuns la 12 noaptea : ) ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:59 pm

Lumy te arestez pentru ca no fi avut ce face : ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:01 pm

Yoru te arestze pentru ca cei care suna la ora aia vreau sasi bata joc de cineva
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:01 pm

Lumy te arestez pentru ca lumea e mica si sunt multi tamptiti in ea.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:03 pm

Yoru te arestez pentru ca esti o filizoafa : ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:08 pm

: )) Lumy te arestez pentru ca am 97 de mesaje private O_O
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:09 pm

Yoru te arestez pentru ca normal te cauta gagii: )) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:10 pm

Lumy te arestez pentru ca numai sa incerce Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 660877 da din cauza lui Rose am eu atatea Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:11 pm

Yoru te arestez pentru ca tu esti adminul meu preferat
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:45 pm

Lumy te arestez pentru ca imi place berea
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:45 pm

Sini te arestez pentru ca iar teai imbatat? : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:47 pm

Lumy te arestez pentru ca am o doza in frigider da o so beau mai tarziu
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:47 pm

Sini te arestez pentru ca bravo so bei si dupaia sa radem impreuna : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:52 pm

Lumy te arestez pentru ca toata ziua as sta numai cu si as bea,pun pariu ca nu mas opri deloc din ras=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:53 pm

Sini te arestez pentru ca eu oadta mam imbatat dupa scoala acasa la niste colege : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:54 pm

Lumy te arestez pentru ca daca iti place berea vin la u si ne imbatam
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:56 pm

Sini te arestez pentru ca daca vin ce facem dupa ? : > : > : ) ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:57 pm

Lumy te arestez pentru ca asta numa eu stiu=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:58 pm

Sini te arestez pentru ca ok tine secret numai perntru tine raule : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:59 pm

Lumy te arestez pentru ca daca vrei asa de mult,iti zic pe mess
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 8:00 pm

ni te arestez pentru ca mai bine lasa ca poate tu te gandeai la altceva iar eu visam tampeni : ) ) ))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 7 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: