Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)

In jos 
+2
Mikato Okimicki
Hinamori
6 participanți
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Empty
MesajSubiect: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 6:35 pm

http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz:%201207827964

Mie mia iesit:Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Chiciekns Nume:Megumi Mimichi Te place:Practic...toata lumea! Ce cred personajele: Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta... Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place* Sakura:Oare de ce toti baietii o plac? Hinata:E modelul meu... Kiba:Ea e HOT!!! Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti... Neji:Hmmm...o iubesc... TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad* Gaara:O iubesc!!! Kankuro:...e proprietatea lui Gaara... Temari:Cum zice si Sakura... Pein:Am auzit ca e populara... Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame... Deidara:E o opera de arta... Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea...
Sus In jos
Mikato Okimicki
Anime new member
Mikato Okimicki

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 6:15 am

ce cred personajele din naruto despre tine Rezultatul meu a fost: "Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Tomboy
Nume:Sayo Koyoka
Te place:Sasuke, Gaara, Neji, Pein, Shino, Sasori, Itachi
Ce cred personajele:
Naruto:Oare de ce nu e ca mine?
Sasuke:E...OK*te iubeste*
Sakura:...E...draguta...cred*l-o inebunit pe Sasuke:(*
Hinata:E prietena mea cea mai buna...
Kiba:Huh...Akamaru n-o suporta...
Shino:Ii plac gandacii mei...si nu se teme de ei...
Neji:E perfecta!
TenTen:...De ce se holbeaza Neji la ea?DE CE???
Gaara:Mi se face rau...Nu stiu, de fiecare data cand ma uit la ea ma simt...ciudat...*e clar ca te place*
Kankuro:Damn she's HOT!!!
Temari:E grozava!
Pein:Ar fi perfecta...pentru Akatsuki*te iubeste*
Kisame: Cred ca Itachi o place...
Itachi:Trebuie sa o am...idiotul de frate'mio nu poate avea o fata atat de frumoasa ca ea..
Deidara:*se uita la Pein si Itachi*Mai bine imi inchid gura...
Sasori:Hmmm...off...*blush*

" Al tau care este? Click [url=http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz: 1207827964]aici[/url] si afla!
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 1:26 pm

Nume:Megumi Mimichi Te place:Practic...toata lumea! Ce cred personajele: Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta... Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place* Sakura:Oare de ce toti baietii o plac? Hinata:E modelul meu... Kiba:Ea e HOT!!! Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti... Neji:Hmmm...o iubesc... TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad* Gaara:O iubesc!!! Kankuro:...e proprietatea lui Gaara... Temari:Cum zice si Sakura... Pein:Am auzit ca e populara... Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame... Deidara:E o opera de arta... Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea...
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 2:09 pm

Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Ninjagirl Nume: Yukari Yidashi Te place:Shikamaru, Sasuke, Tobi, Haku, Kankuro, Gaara, Hidan Ce cred personajele: Naruto:Ma enerveaza!... Sasuke:Imi distrage atentia..intr-un sens pozitiv*indragostit de tine* Sakura:Nuuuuuuu!!!Sasuke...Mi l-a furat pe Sasuke! Hinata:M-a ajutat cu Naruto.... Kiba:E OK... Shino:Ii plac gandacii... Neji:Am enervat-o odata...de atunci ma uraste.. TenTen:Neji nu o place, dar eu nu am nimic cu ea... Gaara:Cred ca ma intelege... Kankuro:... Temari:E de treaba...ma disterz cu ea... Pein:Trebuie sa fie o membra Akatsuki..poate trebuie s-o fortam cum am facut cu fratela ei... Kisame:...no comment... Itachi:Trebuie s-o ucid...o sa imi stea in cale... Deidara:E sora mea... Sasori:Sora lui Deidara...interesant...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 9:03 pm

Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Ninjagirl Nume: Yukari Yidashi Te place:Shikamaru, Sasuke, Tobi, Haku, Kankuro, Gaara, Hidan Ce cred personajele: Naruto:Ma enerveaza!... Sasuke:Imi distrage atentia..intr-un sens pozitiv*indragostit de tine* Sakura:Nuuuuuuu!!!Sasuke...Mi l-a furat pe Sasuke! Hinata:M-a ajutat cu Naruto.... Kiba:E OK... Shino:Ii plac gandacii... Neji:Am enervat-o odata...de atunci ma uraste.. TenTen:Neji nu o place, dar eu nu am nimic cu ea... Gaara:Cred ca ma intelege... Kankuro:... Temari:E de treaba...ma disterz cu ea... Pein:Trebuie sa fie o membra Akatsuki..poate trebuie s-o fortam cum am facut cu fratele ei... Kisame:...no comment... Itachi:Trebuie s-o ucid...o sa imi stea in cale... Deidara:E sora mea... Sasori:Sora lui Deidara...interesant...

WTF?! Sister of Deidara? ha..never Very Happy...si nu`mi plac gandacii...ii detest Razz
Sus In jos
Dayane
Anime member
Dayane

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 1:09 pm

ce cred personajele din naruto despre tine Rezultatul meu a fost: "Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) Ninjagirl
Nume: Yukari Yidashi
Te place:Shikamaru, Sasuke, Tobi, Haku, Kankuro, Gaara, Hidan
Ce cred personajele:
Naruto:Ma enerveaza!...
Sasuke:Imi distrage atentia..intr-un sens pozitiv*indragostit de tine*
Sakura:Nuuuuuuu!!!Sasuke...Mi l-a furat pe Sasuke!
Hinata:M-a ajutat cu Naruto....
Kiba:E OK...
Shino:Ii plac gandacii...
Neji:Am enervat-o odata...de atunci ma uraste..
TenTen:Neji nu o place, dar eu nu am nimic cu ea...
Gaara:Cred ca ma intelege...
Kankuro:...
Temari:E de treaba...ma disterz cu ea...
Pein:Trebuie sa fie o membra Akatsuki..poate trebuie s-o fortam cum am facut cu fratela ei...
Kisame:...no comment...
Itachi:Trebuie s-o ucid...o sa imi stea in cale...
Deidara:E sora mea...
Sasori:Sora lui Deidara...interesant...

" Al tau care este? Click [url=http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz: 1207827964]aici[/url] si afla!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)   Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2) I_icon_minitime

Sus In jos

Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce cred personajele din Naruto despre u?(varianta 3):D
» Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?
» -~*Naruto*~-
» ~Despre RPG-cum se procedeaza~
» Despre Happy Birthday!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Teste/Quiz-uri~ :: Quiz-uri-
Mergi direct la: