Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

-~*Naruto*~-

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Inoue
Admin
Inoue

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitimeMier Apr 01, 2009 5:17 pm

Imi place cel mai mult de Sakura.pacat ca nu prea apuc sa-l vad No
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: Re: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitimeMier Apr 01, 2009 5:56 pm

Si mie imi place de Sakura
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: Re: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 2:47 pm

mie imi place de Temari..Hinata..si chiar si Sakura..dintre fete
iar dintre baieti imi place: Naruto..Garra
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: Re: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 3:38 pm

hehe mie imi place dintre personajele masculine de Sasuke mai ales shippuden :X pacat ca e cam increzut,itachi la fel ,deidara,gaara si sasori :X
iar personajele feminine:
Sakura(S) imi place pentru ca este mai matura si nu mai este asa obsedata de sasuke; iar Temari...la ea imi place tot mai ales personalitatea Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: Re: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:53 pm

Hei Chou si mie imi place tot de Sakura..dar numai in Shippuden:P si Temari :X...dintre baieti imi place Itachi..Naruto Smile)...Garra :X
Sus In jos
Continut sponsorizat

-~*Naruto*~- Empty
MesajSubiect: Re: -~*Naruto*~-   -~*Naruto*~- I_icon_minitime

Sus In jos

-~*Naruto*~-
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce cred personajele din Naruto despre u?(varianta 3):D
» Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?
» Ce cred personajele din naruto despre tine(Versiunea 2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Anime-uri~ :: Anime-
Mergi direct la: