| In catedrala bantuita | |
|
+4Soi Fon Anna Hinamori Yuuki Cross 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:58 pm | |
| -Are puteri supranaturale bat la sigur si mercy ca ti la mine yoru-chan esti o dulce | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 10:03 pm | |
| -Merci te compliment, zise acesta incepand sa se rusineze si tu la fel,acum astepta-ma aici pana incerc sa vad ce mai face 'musafirul' nepoftit sau ce mai pune la cale... | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 10:04 pm | |
| Hey noi am venit aici impreuna si o sa distrugem acest monstru tot impreuna nu uita asta | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Lun Apr 13, 2009 1:32 pm | |
| Rosario era langa un lac pentru ca ii era frica. | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Lun Apr 13, 2009 5:49 pm | |
| -Cred ca mai bine ai ramane aici, ma duc eu... | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Lun Apr 13, 2009 7:08 pm | |
| Rose se uita uimita la un copac. | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Lun Apr 13, 2009 9:46 pm | |
| Yoruichi o observa-se pe acesta de pe geam,dar deabea se putu' misca dar o striga-se: -Rose! Vina aici nu e bine sa stai afara tu vezi de ce suntem inconjuarti? | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 11:29 am | |
| Rose se uita prea uimita si la Luna si nu a auzit ca a strigat-o Yoruichi. | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 1:14 pm | |
| Yoruichi se gandea: "-nu aude ca o striga? hm? cred ca ma duc dupa ea dar mai tip odata" -Roossee!!!! Allooo se aude? Urca inapooi,in acets timp cineva se plimba cu repeziciune prin spatele lui Yoru | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 9:26 pm | |
| Lumy-chan nu vedea multe dar se impiedica din gereseala de o pietricica : ) ) )) ) -Au hey piatra zebzeaca : ) ) | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 10:02 pm | |
| Yoruichi se intoare ianpoi: -Ah, Lumy era sa cad de la etaj m-ai speriat sper ca nu te-ai lovit,zise acesta dandu-i mana pentru a o ajuta sa se ridice. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 10:05 pm | |
| -Nu mam lovit dar am descoperit ca peacolo se simte o aura demonica,zise ea aratand cu mana in partea dreapta spre o usa aproape rupta din balamale | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 10:08 pm | |
| - Acum simt si eu,inca una puternia are o presiune spirituala destul de mare oricum ceva nu 'este curat' la mijloc,in primul rand sigurat este un camp cred ca de forte pus special petru a face ca Rose sa nu ne vada/auzi.Trebuie sa mergem dupa ea...daca vom putea iesi mai intai din 'terenul' fantomei. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 10:10 pm | |
| Lumy se uita la ea ca pisica in calendar -So deci tre sa fugim nu,spuse fata punandu-se mana in cap Aaaaaa mai poti explica odata nam inteles nimic : )) ) ) ,spuse fata observand o luminita undeva mai sus la alt etaj | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mar Apr 14, 2009 10:14 pm | |
| - Sigur, deci spuneam ca sa incercam cumva sa o luam pe Rose de acolo de jos...adica mai inati am strigat-o sa vina inapoi...am observat ca nu auzi-se deci era clar ca ceva izoleaza sa nu auda si sa nu ne vada ca si cum acesta casa (ciudata O_o"),ar fi invaluita de 'o bara' care nu lasa sa fim vazute de catre cei de afara si nici macar...auzite, Lumy? ai vbazut ceva neobisnuit spuse acesta ridicandu-si privirea la celalalt etaj care se putea observa cu usurinta,pe mare sparta. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 5:57 am | |
| -Poy hai sa ne despartim daca filam impreuna peaici nu primim nici bomboane si nu prindem nici fantoma eu ma duc la ultimul etaj pare sa vin ceva si de acolo iar tu investichezi peaici si sa ai grija de Rose-chan cai cam adormita saracuta : ) )) | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 10:39 am | |
| -Poate ca ai dreptate deci tu iei ultimu' etaj eu pe cel din mijloc si ma duc dupa Rose ( daca pot iesi de pe aici).S-a facut!,zise acesta plecand in viteza de pe holol ala ciudat. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 10:45 am | |
| Lumy inainte dar scarile scartaiau foarte tare in urma ei ele sau rupt iar lumy a alunecat si cazu de la o distanata mare pe ciment | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 10:52 am | |
| Yoruichi nu se chiar indeparta-se prea mult de Lumy si observa-se caci scarile erau rupte prin mijloc iar Lumy nu era pe ele,se opri-se brusc si se intoar-se surprinsa,fugi-se repede intr'acolo: -Lumy!!! Ma auzi?,striga-se acesta. "-Dar nu vad mai nimic,prin intunericul ala... " | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 10:53 am | |
| -Te aud asta a durut dar mercy de grija hai ca ama catar pe perety acum sper ca aia tin : ) ) | |
|
| |
Soi Fon Anime new member
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 7:42 pm | |
| Soi Fon era pe acolo.Veni-se sa vada ce se intampla auzind atata agitatie.... | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 7:43 pm | |
| -Heya Soi Fong noi nu faceam nimic doar vrem sa prindem o fantoma dar eu am cazut si era sa imi sparg capul nimic neobisnuit nu ,spuse lumy care era foarte vorbareata | |
|
| |
Soi Fon Anime new member
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 7:50 pm | |
| : )) Bine ca esti ok! Va ajut si eu! Apropo unde e Yoru'san no vad nicaieri? | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 7:51 pm | |
| -A adormit pe undeva oricum mercy de ajutor | |
|
| |
Soi Fon Anime new member
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Mier Apr 15, 2009 7:53 pm | |
| -Nu ai ptr. ce poate )chiar o fi adormit...ceva nui in regula.E cumva cineva pe aici?care tace si trece? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In catedrala bantuita | |
| |
|
| |
| In catedrala bantuita | |
|