| In catedrala bantuita | |
|
+4Soi Fon Anna Hinamori Yuuki Cross 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: In catedrala bantuita Sam Apr 11, 2009 5:55 pm | |
| Era noapte, ceasul arata-se ora 23:25,era luna plina pe strazi nu era nimeni,se putea observa usor umbrele crengilor care vajaiau puternic.Yoruichi era in trecere prin oras : -Cred ca acesta este orasul bantuit, uhm si cum se vede cred ca (,) curand v-a veni o furtuna,asa vad ca arata norii cum e acusi miezul noptii nu am unde sa ma adapostesc ~~",deci cred ca aici imi 'voi gasi locul' pana ce trece furtuna,nu departe se afla-se o catedrala Yoruichi o observa: -xD Arata cam ciudat acea catedrala dar e buna,ma rog altundeva? unde ma pot duce,zise acesta intrand in catedrala | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Sam Apr 11, 2009 6:15 pm | |
| Lumiere aparu de nicaieri si o sperie pe Yoruichi: -Mmmm hyz sister!De ce intri intr-un loc atat de infricosator?,spuse Lumy tremurand Din casa se auzi un sunet foarte infricosator in cateva minute Lumy era catarata in varf:- - Cea fost aia?mi se face rau | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:24 pm | |
| -Hei,de ce va speriati una pe alta? | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:26 pm | |
| -Mai degraba cred ca ma speti eu singura de umbra mea Yoru-chan este neinfricata | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:31 pm | |
| Rosario ramase cu gura cascata in fata lui Lumiere. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:33 pm | |
| -Hello rose-chan!ce e cu fata asta? | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:34 pm | |
| -In spatele tau!!!!si Rosario fugi | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 7:42 pm | |
| Lumy se itoarse si nu vazu nimic: -Hey ce e?eu nu vad nimic?ai vedeni?off cred ca o sa inebunim toti de frica | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 8:52 pm | |
| -Cred ca Lumy are dreptate nu este nimic ma duc sa verific...voi ramaneti aici sau veniti cu mine?,zise acesta intinzandu-i mana lui Lumy si zambindui larg ^^
Ultima editare efectuata de catre Yoruichi in Dum Apr 12, 2009 8:58 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 8:55 pm | |
| -Eu vin cu tine nu vreau sa sfarsesc aici | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:00 pm | |
| -Ok,s-a facut Rose? unde4 fugi asa treci incoa' nu ramane nimeni singur zise acesta intreptandu-si privirea spre usa ce ducea in holul intunecat. -Umm? cred ca se aud pasi pe podea ... sa mergem sa vedem,zise acesta pierzandu-se in intuneric. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:01 pm | |
| Lumy ise ascunse in spatele lui Yoru-chan: -Help me cred ca am sa lesin | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:05 pm | |
| -Lumy esti ok?,intreba-se acesta simtinad mana lui Lumy pe bratul ei -Nu trebuie sa ne temem cine stie daca o fi intr'adevar o fantoma,eventual soareci,deodata se ridicase o umbra care fugi-se pe scari in jos razad in hohote -Valeu >< incerc sa nu ma sperii ma ducx dupa ea!!!,zise acesta fugind repede dupa umbra care o lua-se in jos: -Fetelor?,[zise acesta oprindu-se] cred ca imi vopi lua infatisarea de pisica... | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:07 pm | |
| -Ok,spuse fata Nu dupa mult timp se auzi alti pasi pe podeaua care scartaia puternic dadand un susur infricosator in cateva minute lumy cazu in genunghi cuprinsa de groaza | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:11 pm | |
| Yoruichi observa-se si ii puse mana usor pe umarul stang spunandu-i: -Nu trebuie sa te temi,te voi apara eu,zise acesta ingenunchiind cu un picior uitandu-se la ea,dupa cateva secunde Yoruichi simti-se o diere usoara pe langa obrazul sau -Hm? asta ce a fost?[se ridica-se in picioare] cine are cgef de glume poaste sa iasa la iveala nu iti incerca norocul ,se rasti-se acesta dar nimeni nimic | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:14 pm | |
| -Deci gata spuse fata nervoasa atat a fost iesi afar fantoma nesimtita cati vin eu de hac ,spuswe Lumy cu o bara de fier in mana gata de atac | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:17 pm | |
| -Asa Lumy sa ii dam noi!,peste cateva momente ceva o impinse jos pe Yoruichi: - Au,asta a durut dar unde m-a impins nu le mai vad pe nici una dintre ele,zise acesta oprindu-se brusc din vorbit si ascultand se auzeau zgomote si urlete: -Asta ce-o mai fi? | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:18 pm | |
| Lumy se apropie de o umbra ciudata dand cu bara de fier in acel loc simtind ca cineva primea loviturile nu dupa un moment acea umbra o izbi puternic de peretele de ciment care se sparse -AU doare,doare | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:23 pm | |
| Yoruichi se puse pup cu un genunchi jos si mainile in jurul picioarelor dupa cae sari-se repede: -Asta sigurat o fi Lumy ma duc acolo,dar in fata ii aparu-se un fel de copil plin cu sange si mort care disparu-se repede chicotind tare.Yoruichi se panica: -Nu am mai vazut asa ceva in viata mea...avem de a face cu fantomele 100% mintea nu imi joaca feste >~>,zise acesta ajungand langa Lumy: -Aoleu...Lumyy!! Esti ok?Te doare ceva?,zise acesta ingrijorata | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:25 pm | |
| -Cred ca o sai doara pe ei dupa ce termin eu de omorat pe toti,spuse fata ridicandu-se incet deoarece piciorul si locul mai jos de inima sangera(off nu stiu cum ii spune) | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:40 pm | |
| -Opreste-te! ai nevoie de ingrijiri medicale si pe mine ma doare umarul rau dar il ignor si-asa m-am saturat de el! Nu poti sa ii lovesti in sta....,nici n uapuca-se sa termine ceea ce avea de zis caci cazuse in genunchi care se tinea cu mana cealalta de umar. "-Fir-ar ea de durere",zise acesta dand cu pumnul in podele. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:42 pm | |
| Lumy fugi la yoru-chan: -Cred ca tu ai nevoie de ingrijiri mai mult ca mine,spuse fata pansando dupa care fugi dupa fantoma | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:46 pm | |
| -Oh, multumesc mult pentru ajutor Lumy'san ,zise acesta punandu-se jos si improptindu-se peretele zgariat si respirand din ce in ce mai greu: -Dar cu tine cum ramane? nu puteam face mai nimic in starea asta...dar nu renunt ma duc!,zise acesta incercand sa se ridice. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:49 pm | |
| -Cu mine nu e nimic oricum nar fi asa mare paguba daca as muri,spuse fata afisand un zambet sters | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: In catedrala bantuita Dum Apr 12, 2009 9:57 pm | |
| Yoruichi isi puse mana pe mana fetei zicandu-i: -Nu vei muri te voi proteja eu! Ei bine pentru mine ar fi o dita mai paguba daca ai pati ceea ce ai zis! Nici sa nu te gandesti! nimeni nu moare,zise acesta increzuta ridicandu-se si punand mana pe trusa medicala: -Te doare nu a starns bandajul prea tare?trebuie sa dezinfectam zise acesta mirandu-se de taietura pe care i-a facut-o acel cineva: "-Cu ce o fi atacat-o,de este atat de rau?",ze intreba-se aesta in timp ce o bandaja | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In catedrala bantuita | |
| |
|
| |
| In catedrala bantuita | |
|