Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In catedrala bantuita

In jos 
+4
Soi Fon
Anna
Hinamori
Yuuki Cross
8 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

In catedrala bantuita Empty
MesajSubiect: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 5:55 pm

Era noapte, ceasul arata-se ora 23:25,era luna plina pe strazi nu era nimeni,se putea observa usor umbrele crengilor care vajaiau puternic.Yoruichi era in trecere prin oras :
-Cred ca acesta este orasul bantuit, uhm si cum se vede cred ca (,) curand v-a veni o furtuna,asa vad ca arata norii cum e acusi miezul noptii nu am unde sa ma adapostesc ~~",deci cred ca aici imi 'voi gasi locul' pana ce trece furtuna,nu departe se afla-se o catedrala Yoruichi o observa:
-xD Arata cam ciudat acea catedrala dar e buna,ma rog altundeva? unde ma pot duce,zise acesta intrand in catedrala
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 6:15 pm

Lumiere aparu de nicaieri si o sperie pe Yoruichi:
-Mmmm hyz sister!De ce intri intr-un loc atat de infricosator?,spuse Lumy tremurand Din casa se auzi un sunet foarte infricosator in cateva minute Lumy era catarata in varf:-
- affraid Cea fost aia?mi se face rau pale
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:24 pm

-Hei,de ce va speriati una pe alta?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:26 pm

-Mai degraba cred ca ma speti eu singura de umbra mea Yoru-chan este neinfricata Shocked
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:31 pm

Rosario ramase cu gura cascata in fata lui Lumiere.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:33 pm

-Hello rose-chan!ce e cu fata asta?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:34 pm

-In spatele tau!!!!si Rosario fugi
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:42 pm

Lumy se itoarse si nu vazu nimic:
-Hey ce e?eu nu vad nimic?ai vedeni?off cred ca o sa inebunim toti de frica
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 8:52 pm

-Cred ca Lumy are dreptate nu este nimic ma duc sa verific...voi ramaneti aici sau veniti cu mine?,zise acesta intinzandu-i mana lui Lumy si zambindui larg ^^

Ultima editare efectuata de catre Yoruichi in Dum Apr 12, 2009 8:58 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 8:55 pm

-Eu vin cu tine nu vreau sa sfarsesc aici
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:00 pm

-Ok,s-a facut Rose? unde4 fugi asa treci incoa' nu ramane nimeni singur zise acesta intreptandu-si privirea spre usa ce ducea in holul intunecat.
-Umm? cred ca se aud pasi pe podea ... sa mergem sa vedem,zise acesta pierzandu-se in intuneric.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:01 pm

Lumy ise ascunse in spatele lui Yoru-chan:
-Help me cred ca am sa lesin Neutral
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:05 pm

-Lumy esti ok?,intreba-se acesta simtinad mana lui Lumy pe bratul ei
-Nu trebuie sa ne temem cine stie daca o fi intr'adevar o fantoma,eventual soareci,deodata se ridicase o umbra care fugi-se pe scari in jos razad in hohote
-Valeu >< incerc sa nu ma sperii ma ducx dupa ea!!!,zise acesta fugind repede dupa umbra care o lua-se in jos:
-Fetelor?,[zise acesta oprindu-se] cred ca imi vopi lua infatisarea de pisica...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:07 pm

-Ok,spuse fata
Nu dupa mult timp se auzi alti pasi pe podeaua care scartaia puternic dadand un susur infricosator in cateva minute lumy cazu in genunghi cuprinsa de groaza
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:11 pm

Yoruichi observa-se si ii puse mana usor pe umarul stang spunandu-i:
-Nu trebuie sa te temi,te voi apara eu,zise acesta ingenunchiind cu un picior uitandu-se la ea,dupa cateva secunde Yoruichi simti-se o diere usoara pe langa obrazul sau
-Hm? asta ce a fost?[se ridica-se in picioare] cine are cgef de glume poaste sa iasa la iveala nu iti incerca norocul ,se rasti-se acesta dar nimeni nimic
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:14 pm

-Deci gata spuse fata nervoasa Evil or Very Mad atat a fost iesi afar fantoma nesimtita cati vin eu de hac ,spuswe Lumy cu o bara de fier in mana gata de atac
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:17 pm

-Asa Lumy sa ii dam noi!,peste cateva momente ceva o impinse jos pe Yoruichi:
- Au,asta a durut dar unde m-a impins nu le mai vad pe nici una dintre ele,zise acesta oprindu-se brusc din vorbit si ascultand se auzeau zgomote si urlete:
-Asta ce-o mai fi?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:18 pm

Lumy se apropie de o umbra ciudata dand cu bara de fier in acel loc simtind ca cineva primea loviturile nu dupa un moment acea umbra o izbi puternic de peretele de ciment care se sparse
-AU doare,doare
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:23 pm

Yoruichi se puse pup cu un genunchi jos si mainile in jurul picioarelor dupa cae sari-se repede:
-Asta sigurat o fi Lumy ma duc acolo,dar in fata ii aparu-se un fel de copil plin cu sange si mort care disparu-se repede chicotind tare.Yoruichi se panica:
-Nu am mai vazut asa ceva in viata mea...avem de a face cu fantomele 100% mintea nu imi joaca feste >~>,zise acesta ajungand langa Lumy:
-Aoleu...Lumyy!! Esti ok?Te doare ceva?,zise acesta ingrijorata
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:25 pm

-Cred ca o sai doara pe ei dupa ce termin eu de omorat pe toti,spuse fata ridicandu-se incet deoarece piciorul si locul mai jos de inima sangera(off nu stiu cum ii spune)
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:40 pm

-Opreste-te! ai nevoie de ingrijiri medicale si pe mine ma doare umarul rau dar il ignor si-asa m-am saturat de el! Nu poti sa ii lovesti in sta....,nici n uapuca-se sa termine ceea ce avea de zis caci cazuse in genunchi care se tinea cu mana cealalta de umar.
"-Fir-ar ea de durere",zise acesta dand cu pumnul in podele.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:42 pm

Lumy fugi la yoru-chan:
-Cred ca tu ai nevoie de ingrijiri mai mult ca mine,spuse fata pansando dupa care fugi dupa fantoma
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:46 pm

-Oh, multumesc mult pentru ajutor Lumy'san ,zise acesta punandu-se jos si improptindu-se peretele zgariat si respirand din ce in ce mai greu:
-Dar cu tine cum ramane? nu puteam face mai nimic in starea asta...dar nu renunt ma duc!,zise acesta incercand sa se ridice.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:49 pm

-Cu mine nu e nimic oricum nar fi asa mare paguba daca as muri,spuse fata afisand un zambet sters
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 9:57 pm

Yoruichi isi puse mana pe mana fetei zicandu-i:
-Nu vei muri te voi proteja eu! Ei bine pentru mine ar fi o dita mai paguba daca ai pati ceea ce ai zis! Nici sa nu te gandesti! nimeni nu moare,zise acesta increzuta ridicandu-se si punand mana pe trusa medicala:
-Te doare nu a starns bandajul prea tare?trebuie sa dezinfectam zise acesta mirandu-se de taietura pe care i-a facut-o acel cineva:
"-Cu ce o fi atacat-o,de este atat de rau?",ze intreba-se aesta in timp ce o bandaja
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In catedrala bantuita   In catedrala bantuita I_icon_minitime

Sus In jos

In catedrala bantuita
Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Scary places~ :: Catedrala bantuita-
Mergi direct la: