| Buna ^_^Eu sunt Delya ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
D3ly_92 Banat
| Subiect: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Dum Mar 29, 2009 4:48 pm | |
| Buna,sunt Delya,am 12 ani si sunt o super-extra-mega fana anime ! felicitari adminei cel mai dragutz forum :emoticon5: | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Dum Mar 29, 2009 5:51 pm | |
| Bine ai venit pe forum!Have fun and have post!
Ultima editare efectuata de catre Nemu in Dum Iul 12, 2009 9:07 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Inoue Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Dum Mar 29, 2009 5:56 pm | |
| | |
|
| |
D3ly_92 Banat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Dum Mar 29, 2009 9:35 pm | |
| mersi mult ador acest forum(mai ales mermaid melody) Admin:Nu ai voie sa scrii cu limbaj de messenger!!! | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Dum Mar 29, 2009 10:00 pm | |
| Heya Delia, bine ai venit have fun & happy post si atentie la reguli | |
|
| |
D3ly_92 Banat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:22 pm | |
| Yoru-chan a scris,si nu se vorbeste ca pe nessenger!
Ultima editare efectuata de catre Nemu in Dum Iul 12, 2009 9:08 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
D3ly_92 Banat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:27 pm | |
| mdea ..... bine bine ca "ms" i se pare limbaj de messenger toata lumea este in lumea democratiei ? ptr Dumnezeu ..... toti sunt la fel de rai ? daca da,eu am plecat | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:33 pm | |
| Atata scandal pt un cvant interzis?
Ultima editare efectuata de catre Nemu in Dum Iul 12, 2009 9:08 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
D3ly_92 Banat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:37 pm | |
| - Rina a scris:
- Pai "ms" nu e chiar de messenger,dar nu e bine sa vorbesti ca pe mess pt. ca atunci cand iti veirfica forumurile,te atentioneaza.
verificarea forumurilor este abia anul viitor | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:40 pm | |
| In fine,tot e limbaj de mess
Ultima editare efectuata de catre Nemu in Dum Iul 12, 2009 9:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
D3ly_92 Banat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:46 pm | |
| bine ca le verifica regula "fara limbaj de messenger" nu este pe forumgratuit pune si tu ochii la reguli si blocheaza-mi contul daca este o regula "fara limbaj de messenger" Admin:Nu iti fac nimic,dar "beleste" e un cuvant urat.Poate pe tine nu te deranjaza cuvintele astea,dar pe ceilalti membrii da.Te rog sa nu mai folosesti cuvinte urate! | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 1:48 pm | |
| Fiecare forum cu regulile lui,nu cu regulile altor forumuri...
Ultima editare efectuata de catre Nemu in Dum Iul 12, 2009 9:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 2:39 pm | |
| xD, gomene ca intervin ,dar in primul rand este limbaj de messenger, plus ca fiecare forum are regulile sale!Nu daca un forum are propiile reguli trebuie sa aiba si acest forum tot aceleasi ~~" eu una n-am mai auzit asa ceva >.>, si dupa mine chiar s-ar socoti sa fie limbaj de messenger, se putea spune si "mersi","multumesc" etc. deci....fii mai atenta si nu am zis asta deoarece vreau sa fac scandal ci ca sa observi si tu greseala ta!Ca sa nu zici ca am inventat poveste uite aici un citat: - Citat :
- 3.Nu folositi limbaj de messenger!Acesta este un forum si nimeni nu foloseste cuvinte ca "cmf";"cf";"sal' etc.In schimb aveti voie cu prescurtari de genul pt(r).Cuvinte ca "k";"bna" etc. vor fi modificate.
Sper ca ai citit regulile ><" oricum ar fi bine sa te mai uiti odata peste ele,sau daca nu esti sigura recitestele.
Ultima editare efectuata de catre Yoruichi in Lun Mar 30, 2009 2:50 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! Lun Mar 30, 2009 2:49 pm | |
| Delia,nu te supara,dar forumul nu e acelasi lucru cu messengerul...cuvinte ca "thanks",'merci"se pot folosi,dar "ms"nu e intotdeauna un cuvant de messenger,numai ca nu e potrivit pt. un forum... Eu nu inventez povesti,chiar eu am facut regulile: - Citat :
- 3.Nu folositi limbaj de messenger!Acesta este un forum si nimeni nu foloseste cuvinte ca "cmf";"cf";"sal' etc.In schimb aveti voie cu prescurtari de genul pt(r).Cuvinte ca "k";"bna" etc. vor fi modificate
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna ^_^Eu sunt Delya ! | |
| |
|
| |
| Buna ^_^Eu sunt Delya ! | |
|