Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+7
Soi Fon
Andy Andain
Yuuki Cross
Hinamori
Shyou
Chou
Anna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:47 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca daca vrei o lasam....
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:52 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu vreau sa o lasam..si oricum acum nu mai vorbim despre acel subiect^^"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 12:59 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca sper ca relatia mea cu Lumy sa tina vreo 5 ani...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:02 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu per ca relatia voastra sa dureze multi ani Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:05 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu:X:X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 1:14 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi place melodia de care mi`ai zis Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:00 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi imi iau telu' de la reparat :X:X:X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:00 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu peste o saptamana maxim imi iau alt tel Razz:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:01 am

daca m-ai fi cunoscut ai f istiut ca fac pe detectiva cu varmiu Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:02 am

daca m`ai fi cunoscu ai fi stiut ca trebuie sa`mi spui ce`ai mai aflat Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:03 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca se tine boine Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:06 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:08 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca era mai usor daca stateam in acelasi oras Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:45 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am chef sa ma joc : ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:57 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiu ca vreau sa joc pool pe pedepse Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:57 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca dai drumu
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 2:58 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stut ca acum nu mai vreau Smile) m-am enervat pe cineva >.<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 2:59 pm

Daaca mai fi cunosxcut ai fi stiut ca de ce?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:08 pm

daca m-ai fi cunoscut a ifi stiut ca a mvreut sa-l intreb ceva legat de ziua mea si el vrea o recompensa (e ala de care ti-am spus >.<
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:24 pm

Chou daca m-ai fi cunoscut ai sti că m-aş întîlni cu voi toţi
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:24 pm

daca m-ai fi cunoscut a ifi stiut ca si eu Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 8:30 pm

chou daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu vreu sa va intalnesc pe toti :*>Very Happy<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:05 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-am reincarcat cartela Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:27 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu am trecut pe cartela ^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:29 pm

daca m-ai f icunoscut ai fi stiut ca azi am vazut din nou Spy kids Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 39 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 39 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: