Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+7
Soi Fon
Andy Andain
Yuuki Cross
Hinamori
Shyou
Chou
Anna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 1:13 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am facut un anunt la "Anunturi"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:10 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca pe majoritatea forumurilor sunt Sinistra XP
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:14 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca daca cineva are chef de discutii care nu au legatura cu nimic de pe forum se pot duce la chatbox-ul din jocul paginii de start
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:16 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma seaca un torrent
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:18 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca week-end-ul asta m-am ocupat de porfilul personalizat cu bara warn si bine ca nimnei nu are inca warn...
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:20 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma joc imediat ceva putin
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:22 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca tocmai ma duc in PhotoShop sa modific poza asta de mai sus
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:23 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu inca nu am gasit un crack pentru Photoshop CS4
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:24 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca abia am facut forumul asta si deja are sapte sute si ceva de mesaje
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:27 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca a meu avea numai 600 :emoticon6:
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:28 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-am hotarat sa modific maine poza de mai sus ca mi-e lene s-ao modific acum
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:31 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu am zis ca fac azi ceva in PS da mie lene :emoticon6:
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:33 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma duc sa strig "Oyahoo!!!" prin chtabox :emoticon6:
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:35 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am papat o banana
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:39 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma duc sa strig si "salut!!!!!" prin chatbox
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:44 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca imi place sa postez
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:48 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:49 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca azi am uitat sa ma uit la un film >.<
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:51 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu stiu cum se pun rang-urile la membrii
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 8:55 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu stiam da am uitat,si plus ca mie lene sa dau o raita prin P.A.
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 9:00 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am doar doua forumuri
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 9:02 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu miam creat un forum ca sa testez pe el prostii :emoticon6:
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 9:58 pm

Daca m-a fi cunoscut ai fi stiut ca azi mai aveam umpic si muream weah,nu suport Aradu' >.>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 10:06 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mie foame XP
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 10:07 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu vreau ziua de maine!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 3 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: