Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+7
Soi Fon
Andy Andain
Yuuki Cross
Hinamori
Shyou
Chou
Anna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:01 pm

Daca m-ai fi cunosut ai fi stiut ca nu ma bag intre nunta voastra
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:02 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca : ) )? )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:03 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca te iubesc!!
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:03 pm

Daca m-ai fi cunosut ai fi stiut ca nunta placuta!
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:09 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca iti multumim :*
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:35 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca iarsi repet ca m-am saturat de ceva : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:38 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am gasit un forum unde pot posta cu Lumy ><
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:42 pm

Daca m-ai fi unoscut ai fi stiut ca si eu is inscrisa pe ala : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:43 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca azi iara o sa visez la masina aia:X:X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:57 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca pentru unii oameni e foarte foarte foarte important sa conduci un BMW Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 8:15 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca : ) ) ) pff un BMW ce tampenie eu o sami iau o masina roza decapotabila Cool
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 11:07 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca abia astept ziua de 10 mai ^^ (Happy B-Day Masa )
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 11:11 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiyt ca eu debea astept 12 noaptea :X:X
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 11:47 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa ii spun asta dar nu pot -.-''
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:04 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca daca tot nuti place zi cum vrei sa iti spun mie miar placea sa am porecla elly dar in fine
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:06 pm

Daca m-ai fi cunosut ai fi stiut ca am fost in oras...din nou
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:07 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sati spun ceva dar sar supara elly Neutral
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:08 pm

Daca m-au fi cunosut ai fi stiut ca spune-o prin mesaj privat
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:09 pm

Daca mai fi cunosxcut ai fi stiut ca ok
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:10 pm

Daca m-ai fi cunosut ai fi stiut ca scuze pentru ca aseara dar tu si Sini v-ati cam prostit si nu e frumos sa lasati un topic privat pentru voi
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:13 pm

Daca mai fi cunoscut nui nimic mercy ca mai salvat atunci cand ai venit : ) )
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:14 pm

Daca m-ai fi cunscut ai fi stiut ca spuneti-va sentimentele prin mesaj privat,nu sa rada toaya lumea de voi,no?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:15 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu rade nimeni la asa ceva sa sti
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:19 pm

Daca m-ai fi cunscut ai fi stiut ca unii da,ca Johnny,dar eu m-am ingrijorat,imi era frica ca o sa transformati forumul in...si de asta am inlocuit cuvantul "te iubesc" cu ♥️♥️♥️♥️♥️,acum aceste cuvinte sunt cenzurate
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:21 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ce nu mai avem voie sa spunem asta ? : O
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 18 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 18 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: