Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Haai!Serena-desu.

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Serena C.C.
Anime new member
Serena C.C.

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeLun Iul 20, 2009 10:21 pm

Hey all!Nice meeting you!Ah, sa incep cu prezentarea...

Despre mine:
Nick: Serenity, Serena, Serene
Alte detalii:Well, sunt o persoana destul de prietenoasa, uneori timida, alteori prea indrazneata, cam rebela si nebuna, dar imi place sa-mi traiesc viata

Fav. stuff:
Anime: Code Geass, Gravitation, Naruto, Death Note, D.N. Angel, Full Metal Alchemist, Bokura ga ita, Itazura na Kiss, Green Green, Onegai Twins, School Days, Vampire Knight, Sailor Moon, etc.
Manga: Nu prea am citit, m-am apucat acum de niste one-shot-uri (My 1/3 boyfriend, Half to half, Baby it's you)
Muzica: hmm, ascult mai toate genurile de muzica si imi plac o multime de trupe/artisti cuma r fi: Mi, Uverworld, BoA, Buono, Linkin Park, Evanescence, Michelle Branch, PCD etc.
Hobyy-uri: imi place sa ma plimb (mai ales cu rolele), sa cant, photoshop, sa privesc cerul si altele.

Nu stiu ce sa va mai zic asa ca va las pe voi intrebati daca mai e ceva.
See ya!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeMar Iul 21, 2009 2:10 am

heya Serena ^^..uite ca ne vedem si aici Wink) etto welcome here,happy posting and have fun si intrebari nu cred ca am...te cunosc cat de cat :-?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeMier Iul 22, 2009 11:58 am

Bine ai venit Serenity^^Distractie placuta alaturi de noi Very Happy
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeMier Iul 22, 2009 12:04 pm

Bun venit!!
Sper ca te vei distra^^
Sus In jos
Serena C.C.
Anime new member
Serena C.C.

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeJoi Iul 23, 2009 10:28 pm

Thanks minna!Sunt sigura ca ma voi simti bine pe aici. Smile
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitimeDum Aug 02, 2009 3:21 am

heya, Serenity, ma bucur sa ne vedem si pe aici >Very Happy< well, happy posting and have fun xD
Sus In jos
Continut sponsorizat

Haai!Serena-desu. Empty
MesajSubiect: Re: Haai!Serena-desu.   Haai!Serena-desu. I_icon_minitime

Sus In jos

Haai!Serena-desu.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» About Serena
» Serena's GFX