Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ohayo-fani anime!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Inoue
Admin
Inoue

Ohayo-fani anime! Empty
MesajSubiect: Ohayo-fani anime!   Ohayo-fani anime! I_icon_minitimeMar Mar 24, 2009 7:52 pm

Deci,numele meu este alexandra,am 10 ani,din Braila Laughing Imi plac animeurile,mai ales cele de aventura!ma bucur sa va cunosc Surprised
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

Ohayo-fani anime! Empty
MesajSubiect: Re: Ohayo-fani anime!   Ohayo-fani anime! I_icon_minitimeMar Mar 24, 2009 7:55 pm

buna Alexandra!eu terebuie sa imi gaesesc un nume de anime
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

Ohayo-fani anime! Empty
MesajSubiect: Re: Ohayo-fani anime!   Ohayo-fani anime! I_icon_minitimeMar Mar 24, 2009 7:57 pm

ai dreptate,si eu...ma gandesc la unul chiar acum...poate voi fi Inoue din Bleach,sau Sora din Kaleido star,sau Zoey din Mew Mew power
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

Ohayo-fani anime! Empty
MesajSubiect: Re: Ohayo-fani anime!   Ohayo-fani anime! I_icon_minitimeMar Mar 24, 2009 7:59 pm

Sper sa te distrezi aici!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ohayo-fani anime! Empty
MesajSubiect: Re: Ohayo-fani anime!   Ohayo-fani anime! I_icon_minitime

Sus In jos

Ohayo-fani anime!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ghicitori anime