Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Shyou
Hinamori
Yuuki Cross
Chou
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:05 pm

Sini te banez pentru ca je are chef de jucat un joc : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:22 pm

Sys te banez pentru ca la camera mea se joaca adevar sau provocare Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 660877
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:24 pm

Sini te arestez pentru ca poa' vin si je Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:26 pm

Sys te banez pentru ca te asteptam cu drag>;D<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:57 pm

sini te banez pentur ca ai dreptatea Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:20 pm

Chou te banez pentru ca nui mere la sys KMPlayer Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:04 pm

Sini te banez pentur ca mi-e cam somn n.n
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:06 pm

Chou te banez pentru ca eu cand ma distrez imi mere somnu=)))da am o bere aci doamne bateo=))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:07 pm

Sini te banez pentru ca si mie mi`e umpic..da nu ma culc..pentru ca ma distrez Razz....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:08 pm

Rukia te banez pentur ca Sini de cand postez cu el tot bea bere...sa mai dea s ila altii Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:09 pm

Chou te banez pentru ca sunt de acord cu tine..sa ne deie si noua Smile) prin pm Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:10 pm

rukia te banez pentru ca nu ma deranjeaza daca mi-o arunca de acolo Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:11 pm

Chou te banez pentru ca nici pe mine nu ma deranjeaza Very Happy:))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:12 pm

rukiate baenz pentur ca la tine ajunge mai repede da' la mine nu prea Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:13 pm

Chou te banez pentru ca ce sa`i fac..asta e soarta Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:14 pm

Rukia te banez pentru ca inca mai am,si ii Timisoreana:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:15 pm

sini te benaz pentur ca pe mine n ma deranjeaza daca imi dai si mie putina Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:16 pm

Chou te banez pentru ca nici pe mine nu m`ar deranja Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:16 pm

Rukia te banez pentru ca iti dau,numa ca tu ce dai in schimb?Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:17 pm

sini te banez pentur ca tu facei cum fac si eu..ceri ceva in schimb Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:18 pm

Chou te banez pentru ca Lumy nu mai ii on Sad Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:19 pm

sini te arestez pentr ca am vazut demult asta -_-"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:21 pm

Chou te banez pentru ca mie dor de ea Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:22 pm

sini te banez pentur ca nu te paraseste as usor Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:25 pm

Chou te banez pentru ca maine o sa fiu ocupat toata ziua cu telefonu=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 33 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 33 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: