Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Shyou
Hinamori
Yuuki Cross
Chou
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:00 pm

Sini te banez pentru ca bravo
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:00 pm

Va banez pentru ca sunt turbataaaaaaaa
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:02 pm

Rose te banez pentru ca iara ma gandesc la ceva ce vrea si Lumy:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:03 pm

Sni te banez pentru ca : > : >
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:05 pm

Va banez pe amnadoi pentru ca hai sa cne comportam ca nebunii pe chatboxul din josul poaginii de start!!!!
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:06 pm

Rose te banez pentru ca nu intleg ce scri
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:08 pm

Va banez pe toti pentru ca insectele isi pun vata pe nas cand racesc
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:09 pm

Rose te banez pentru ca vai ce insecte nebune : ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:10 pm

Lumy te banez pentru ca mustele isi pun suc de pere si ananas in cap
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:10 pm

Rose te banez pentru ca i inebunit si tu : ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:14 pm

Lumy te banez pentru ca ce sa fac daca ma duc sa imi pun hanoracele in namol?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:23 pm

Rose te banez pentru ca nu ar fi o idee buna....
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:25 pm

Sini te banez pentru ca rose ii nebuna no asculta
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:25 pm

Lumy te banez pentru ca imi voi pune dulapurile pe post de palarie
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:26 pm

Rose te banez pentru ca credeam ca eu is mai nebun=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:27 pm

Va arestez pentru ca mey voi nu intelegeti ca m-am dat din gresala cu capul de perete dar o sa ma duc la bucatarie si o s aimi pun farfuria in cap
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:28 pm

Rose te banez pentru ca ai grija ce faci nu fem sa piara adminul forumului
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:29 pm

Va arestez pentru ca paharele joaca volei
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:30 pm

Rose te banez pentru ca eu credeam ca fetele jocaca volei=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:31 pm

Sini te banez pentru ca mie imi place si fotbalul
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:32 pm

Lumy te banez pentru ca ce-ia aia fata?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:32 pm

Rose te banez pentru ca poate intro zi o sa ma joc cu Lumy fotbal:X:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:34 pm

Sini te banez pentru ca eu nu stiu ce e aia fata!
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:35 pm

Rose te banez pentru ca eu nu stiu altceva = ) ) ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:36 pm

Lumy te banez pentru ca iar m-am lovit de acel perete care seamana cu un hanorac mazagalit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 17 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: