Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Mar Mai 26, 2009 11:45 am
as imbratisa`o..as pupa`o..si nu i-as mai da drumu ) ce-ai face daca te-ai trezi langa mine?
Chou V.I.P.
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Mar Mai 26, 2009 5:52 pm
te-as imbratisa si te-a invita la o cafea aa si ti-as face o tura a orasului ) si vezi ca mi se urca la cap daca ma pupi prea mult ) ce ai face daca te-ai trezi langa Rose?:>
Hinamori V.I.P.
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Vin Mai 29, 2009 6:38 pm
Wa as imbratisao si as pupao si am vorbi si...etc: ))) Ce ai face dac teai ttezi langa Dya?
Anna Admin
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Vin Mai 29, 2009 8:12 pm
Pai as vorbi cu ea
Ce ai face daca te-ai trezi langa...deni?
Hinamori V.I.P.
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Vin Mai 29, 2009 8:24 pm
La fel:X:X Ce ai face daca teai trezi langa chimy?
Anna Admin
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Lun Iun 08, 2009 2:44 pm
Ce am zis mai demult Ce ai face daca te-ai trezi langa Inoue?
Hinamori V.I.P.
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Joi Iun 11, 2009 12:21 pm
Idem ce am mai zis daca am mai zis : ) ) Ce ai face daca teai trezi langa Yoru?
Anna Admin
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Vin Iun 12, 2009 12:27 pm
Oooo multe
Ce ai face daca te-ai trezi langa Yume?
Hinamori V.I.P.
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Vin Iun 12, 2009 1:33 pm
Lafel d3e multe(nu va ganditi la prostii mai) Ce ai face daca teai trezi langa Inoue
Anna Admin
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta? Mier Iul 01, 2009 12:36 pm
Ohooooo muuulte
Ce ai face daca te-ai trezi langa Johnny?
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?