Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cum ti-a mers azi?

In jos 
+2
Chou
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mai 12, 2009 12:07 am

azi mi`a mers destul de bene..cred..cu bune si cu rele.ca orice zi
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mai 12, 2009 2:59 pm

Azi mi-a mers cam rau...a fost furtuna si m-am speriat al scoala...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mai 12, 2009 4:01 pm

azi mi`a mers bene..deocamdata..cred..
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mai 13, 2009 7:44 pm

Azi mi-a emrs si bine si rau
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mai 13, 2009 9:16 pm

azi mi`a mers bene... ^^...si si rau..depinde cum vrei sa privesti situatia
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 7:56 pm

Super bine dar ma gandesc cum o sami mearga maine:X:X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 11:25 pm

nu mi`a mers nu stiu cat de bine...m`a durut capu'..am avut o multime de invatat... X_X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 12:42 am

Ca naiba, zi cu ghinion ca si 12 T^T xDD de ce? fiindca azi am dat cu varumeo de pamant si so lovit, am uitat restu' in magazin (ca noroc ca m-am adus aminte) era sa ma calce o masina (intentionat facui asta , nu is emo da vrusi sa sperii pe cineva si iaac masina vine la mine :]]),am ajuns cu picioarele in noroi ><" mo scos la chimie la tabla debea de am stiut ceva la testu de la isto scrisi ca NATO=Alianta Nordi *Ocenica, pe cand era Atlantica...aa da si acu' ma doare capatana+ ca imi manc nervii cu Mozilla ~X(
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 1:32 am

la fel si la mene azi prima parte a fost misto ca nu am facut ultimile 3 ore:)) apoi am mers intr-un pub cu niste prieteni si era sa las fara mostenitori pe cineva:)) ..aka sa nu se puna cu mine si apoi am intrat pe net care m,-a enervat si asta de imi venea sa arunc pe geam PC'u>.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 10:45 pm

astazi nu mi`a mers prea bine..prima parte a zilei a fost dezastru....am fost la olimpiada TT^TT...si o trebuit sa mai stau sa gate si un baiat T.T dupa aceea am murit de cald in drum spre casa...m`am si distrat azi p`afar..asta e singura parte buna a zilei ~~"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 7:44 pm

mia mers super bine inafar de testul la religie inafar de faptul ca ma dor picoarele inafara de faptul ca ma durea burta inafara de faptul ca ma durut si mana inafara de faptul ca mam plictisit inafara de faptul ca a fost prea cald si insfarsit inafara de faptul ca naveam nici un chef de scoala : ) ) ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:44 pm

Azi mi-a mers bine inafara de faptul ca sunt bronzata toata pe picioare
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:52 pm

azi mia mers foarte bine a fost super mima luat haine am citi manga de toate :X:X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mai 26, 2009 11:29 am

azi mi`a mers bine pana acum..cred ^^"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mai 29, 2009 6:35 pm

Azi mia mers excelent
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 08, 2009 2:41 pm

Azi mi-a mers binisor

P.S.-->Pun pariu ca maine o sa imi mearga iar rau
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 11, 2009 12:23 pm

Azi mia mers bine momentan
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:44 pm

Azi mi-a mers foarte bine deocamdata
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:50 pm

Azi mia mers destul de bine
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:51 pm

Azi mi-a mers bine si sper sa se faca frumos afara
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:52 pm

azi mia mers bine mai ales cu toata ingheatata din jur
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:52 pm

Azi mi-a mers cum am zis mai sus
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 1:21 pm

azi mia mers idem mai sus
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:44 pm

Azi mi-a mers aiurea
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iul 07, 2009 9:12 pm

azi mi'a mers destul de bine..dar si cu mici probleme -.-"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ti-a mers azi?   Cum ti-a mers azi? - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Cum ti-a mers azi?
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: