Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce te enerveaza?

In jos 
+3
Chou
Yume
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Ce te enerveaza? - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 6:40 pm

ma enerveaza si pe mine asta >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 11:30 pm

ma enrveaza faptu' ca sambata am olimpiada TT.TT
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 7:47 pm

Ma enerveaza ca nu e maine
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 11:30 pm

ma enerveaza faptu' ca mi`e somn
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 12:36 am

Ma enerveaza Mozîllaaaaa!!!Doamne bate-l de browser de 2 bani X(
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 12:58 am

ma enerveaza sormea ca nu doarme=))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeSam Mai 16, 2009 10:59 pm

ma enerveaza ca am nervi
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 7:42 pm

Ma enerveaza ca am multa treaba
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:47 pm

Ma enerveaza ca m-am certta cu toti prietenii mei la scoala...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:49 pm

ma enerveaza ca rad de numai pot
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMar Mai 26, 2009 11:39 am

ma enerveaza ca trebuie sa plec astazi Neutral
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Mai 29, 2009 6:36 pm

ma enerveaza ca mam lovit
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeLun Iun 08, 2009 2:41 pm

Ma enerveaza prietenele mele de la scoala care ma lasa balta si alti prieteni nu am
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Iun 11, 2009 12:23 pm

Ma enerveaza faptul ca ma plictisesc
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:44 pm

Ma enerveaza ca ploua afara si eu vreau afara
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:50 pm

Ma ernerveaza ca nu imi arata ce vreau eu la jocuri
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:53 pm

ma enerveaza ca merge netu prost
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:47 pm

HINAMORI FARA DUBLU-POST!!!

Ma enerveaza ca faci dublu-post la un interval asa mic Ce te enerveaza? - Pagina 4 79959
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMar Iul 07, 2009 9:11 pm

ma enerveaza pentru ca nu'mi vine sa cred Neutral
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 3:25 pm

Ma enerveaza ca nici mie...
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 3:41 pm

ma enerveaza ca nu merge desenatori Ce te enerveaza? - Pagina 4 79959
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 8:16 pm

Ma enerveaza fata unei vecine care e in vizita pana sapt. viitoare Ce te enerveaza? - Pagina 4 79959
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 8:29 am

ma enerveaza faptul ca ma enerveaza ca te enerveaza enervanta ta vecina Ce te enerveaza? - Pagina 4 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 12:42 pm

ma enerveaza faptul ca mi'a luat 2 minute sa pricep ce ai scris Ce te enerveaza? - Pagina 4 660877
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 7:25 pm

Ma enerveaza ca eu nu inteleg ce a scris Ino Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce te enerveaza?   Ce te enerveaza? - Pagina 4 I_icon_minitime

Sus In jos

Ce te enerveaza?
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: