Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Yuuki Cross
Chou
Yume
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:18 am

daca m-ai fi ucnoacut ai if stiut ca de dimineata m-am trezit s-o pregatesc pe sormea de excursie si pan' la uram tot am ajuns la cta :X si pe plaja
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:26 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ce tare Smile
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:28 am

daca m-ai fi ucnaocut ai fi stiut ca (,) cand imi pun in cap ceva nu ma opreste prea multa lume Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:33 am

daca mai fi c unoscut ai fi stiut ca la fel si eu :X:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:38 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi situt ca n-am putut sa vad filmu' aseara ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:41 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut care film tip aici de o ora : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:42 am

daca m-a ifi cunacut ai fi stiut ca unu' la care yume s-a uitat si nu a inteles nimic Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:44 am

daca mai fi cunoscut ai fi stuut ca si eu mam uitat la din alea : ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:45 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca era cu vampoirei :X:X da' am adormit ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:46 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:47 am

daca m-ai fi ucnaocut ai fi stiut ca prea muta ibure strica=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:48 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ceai zis?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:56 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca am zis ca prea multa iubire strica Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 11:57 am

daca mai fi cunpscut ai fi stiut ca de ce stricta?:>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:02 pm

daca ma-i fi ucnaocut ai if stiut ca stiu eu ...aka nevermind Neutral
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:04 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma plictisesc
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:27 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca ma enerveaza statusu' de la mess ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:30 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de ce?: )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:33 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca ma arata busy si eu mi-am schimbat statusu'
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 12:48 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mi sa mai intamplat si mie
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 3:55 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca acu' merge :X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 3:56 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ok
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 9:29 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca vreau sa bat pe cineva ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 9:29 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca sper ca nus eu aceea
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 30, 2009 9:30 pm

daca m-ai fi ucnoacut a if istiut ca nu esti tu este in bucatarie Razz Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 16 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 16 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: