Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Yuuki Cross
Chou
Yume
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:12 am

daca mai fi cunosxcut ai fi stiut ca noi avem zece baieti si 15 fete
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:15 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca suntem 26 de fete si 2 baieti=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:15 am

daca mai fi cunoscit ai fi stiut ac sunteti mai multi noi suntem 25 in total
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:16 am

daca m-a ifi ucnoacut ai fi stiut ca am auzit ca mai vin 2 baieti de la A'u la anu 'Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:17 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca o sa fie mai multi baieti
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:27 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca nici macat un sfert n-o sa fie Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:28 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca stiu : ))da totusi mai multi decat 2
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:31 am

daca m-ai fi ucnaocut ai fi stiut ca ai dreptate ...o sa ne invoim mai usor Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:32 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:34 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca profa de engleza e cea mmai tare cand pune 10 Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:35 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:36 am

daac m-ai fi cunoacut ai fi situt ca am niste idei :-"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:37 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca cares alea?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:38 am

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca numai prostii si unele de razbunare=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:39 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca imi imaginez
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:43 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca mi-am descoperit noi iubiri Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:44 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:47 am

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca 2sunt din moe kare si 2 din uwasa no midori-kun Smile
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:48 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nam inteles nica : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:48 am

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca sunt din manga :X Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:49 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca a aa :
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:50 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca mai am 2 pag si termin bloody kiss Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:51 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca unde le gasesti ca de unde citesc eu manga nu gasesc niocdata asa ceva doar foaret rar
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:52 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca sunt o gramada pe onemanga da' sunt in english :X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:52 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca sti asa bine engleza?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 12 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 12 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: