Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+4
Yuuki Cross
Anna
Yume
Chou
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 3:58 pm

te banez pentru ca la mine s-a innorat ><"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 5:55 pm

te banez pentur ca la mine e bine da' cred ca de saptamna viitoare plaja scrie pe mine Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 9:14 pm

te banez pentru ca eu nu mai suport sa stau in cartierul asta dus cu pluta TCR=cartierul copiilor renumiti deacum o sa ies in oras mai des
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 6:24 pm

te banez pentur ca vreau ceva sa fac da' nu stiu ce ><"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 8:33 pm

Te banez pt ca iar am o viata groaznica ...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 9:34 pm

te banez pentru ca doamne ce zi : ) )
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 10:52 am

te banez pentru ca acum m'am trezit
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 12:37 pm

te banez pentru ca eu m-am culcat la 2 si ceva m-am trezit la 8 iar de la 9:30 am dormit pana la 11:30 pff
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 1:04 pm

te banez pentur ca m-am trezit pe la 11 jumate si tot mi-e somn XD
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 4:13 pm

te banez pentru ca sar putea sa dorm toata ziua
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 5:33 pm

te banez pentur ca eu nu pot deloc acum sa dorm -.-"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 10:40 am

te banez pentru ca iti place semnatura mea?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 12:04 pm

te banez pentru ca mie imi place ^-^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 4:27 pm

te banez pentru ca mercy:*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 5:58 pm

te banez pentur ca si mie Very Happy
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 6:05 pm

Te banez pentru ca azi mai toata ziua ma jucai Sims 2 ^^"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 9:35 pm

te banez pentur ca am ras prea mult azi ^^"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 9:55 pm

te banez pentru ca si eu lafel mai aveam un pic si cadeam pe jos de ras : ) ) = ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeJoi Iun 18, 2009 10:24 pm

te banez pentur ca acum vreau sa bat pe cineva ~x(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeVin Iun 19, 2009 9:20 am

te banez pentru ca ce schimbatoare esti : ) ))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeVin Iun 19, 2009 12:02 pm

Te banez pentu ca peste o spatamana ii ziua mea...ce bucurie :-@ >.>
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeVin Iun 19, 2009 12:24 pm

te banez pentru ca la multi ani dusa mea:*:*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeVin Iun 19, 2009 4:55 pm

te banez pentur ca la multi ani si din partea mea >Very Happy< :*:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Iun 20, 2009 9:47 am

te banez pentru a chimy:X:X:X:X am o pofta sa te mananc chimy imi aduce aminte de o prjitura delicioasa : )) = ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Iun 20, 2009 3:00 pm

te banez pentur ca nu mai zice nimic de prajituri ca imi faci pofta :X:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 26 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: