Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+4
Yuuki Cross
Anna
Yume
Chou
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:11 pm

Rukia te banez pentru ca cum o fi dar eu tot is suparata la rpg nu posteaza nimeni la jocuri din cand in cand la celellate ce sa mai zic acolo chiar nui nimeni
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:12 pm

Lumy te banez pentru ca certurile sunt interzise
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:13 pm

Rukia te banez pentru ca orice forum are certuri oricat ai putea sa schimbi asta nu poti ma rog faceti cum vreti voi eu doar am zis
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:19 pm

Lumy te banez pentru ca daca incepem sa discutam despre membrii ca nu posteaza nu o sa se mai inscrie nimeni
Sus In jos
Johnny
Editor

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:24 pm

va banez pentru ca nu va mai certati.
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 4:24 pm

Va banez pentru ca are dreptate Johnny...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 6:23 pm

Rukia te banez pentru ca ........mda
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 7:01 pm

Lumy te banez ptr. ca nu e forum de certuri
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 7:09 pm

Rukia te banez pentru ca am zis ca terminam cu cearta
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 9:11 pm

Lumy te banez pt. ca asta am zis si eu
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 9:24 pm

Rukia te banez penru ca am o imaginatie de milioane si m-am apucat sa fac ficuri am cateva le postez?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 9:27 pm

Lumy te banez pt ca sigur ca le poti posta Smile
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 9:46 pm

Rukia te banez pentru ca mda momentan crez dar sa le postez mai incolo
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeVin Iun 12, 2009 11:26 pm

te banez pentur ca nu ai si ceva yaoi pe acolo?;Wink
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 9:23 am

te banez pentru ca nu inca :> : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 12:13 pm

te banez pentur ca bine ^^"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 12:15 pm

te banez pentru ca vreau sa te intreb daca iti place noul meu personaj?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 12:56 pm

te banez pentur ca logic ca-mi place Razz ca daca nu-mi placea te informam Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 1:36 pm

te banez pentru ca ok : ))numai ca tre sa te inveti sa informezi cand iti place ceva nu cand nu iti place
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 2:43 pm

te banez pentur ca eu informez numa cand nu-mi place nu cand imi palce Razz:)))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 2:45 pm

te banez pentru ca daca ma gandesc bine si eu fac lafel
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 3:09 pm

te banez pentru ca aha Razz
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 3:22 pm

te banez pentru ca ascult melodia tess tyler-2 stars
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 5:14 pm

te banez pentur ca caut niste poze ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitimeSam Iun 13, 2009 5:18 pm

te banez pentru ca pff am ajuns a pun poze la avatar cu selena gomez iar eu o urasc de moarte pe aia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 24 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 24 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: