Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+4
Yuuki Cross
Anna
Yume
Chou
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:42 pm

te banez pentur ca mi-a fost dor de tine :X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:43 pm

te banez pnetru ca ma cam plictisesc
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:44 pm

te banez pentur ca imi vine sa rad=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:44 pm

te banez pnetru ca de ce?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:46 pm

te banez pentur ca imi vine sa rad de perlele lu' sormea=))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 9:02 pm

te banez pentru ca ce perle o scos??
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 11:47 pm

Te banez pentru ca ziua asta mio fost de tot rahatu...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Mai 04, 2009 12:04 am

te banez pentru ca nu vreau la scoala !!!
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Mai 04, 2009 12:13 am

Yume te banez pentru ca nu numai tu...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Mai 04, 2009 12:23 am

sini te banez pentru ca stiu Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Mai 04, 2009 5:20 pm

yume te banez pentur ca noroc la tezele alea pe care s-ar putea sa nu le dati:*
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeLun Mai 04, 2009 10:29 pm

chou te banez pentru ca le dam..da numa' joi..pffiuu..mai am 2 zile ^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 2:42 pm

yume te banez pewntur ca aia de la mene din clasa abia cand a venit diriga cu catalogu' si-au dat seama ca nu mai este greva=))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 3:05 pm

Chou te banez pentru ca doamne cacai de profi,din cauza lor nam dat azi teza Evil or Very Mad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 3:07 pm

sini te banez pentur ca azi chiar m-am enervat din cauza asta...da' tot am scapat mai repede de la scoala=))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 3:08 pm

Chou te banez pentru ca caut un film :-?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 3:08 pm

Sini te banez pentur ca m-a plouat Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 3:58 pm

chou te banez pentru ca la mene inca n`o plouat...inca ^^"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 4:05 pm

yume te banez pentur ca acu' a iesti soarele -.-"...ma enerveaza vremea asta
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 4:12 pm

chou te banez pentru ca si la mene acum o iesit...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 4:27 pm

yume te banez pentur ca am papat covrigei :X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 5:11 pm

chou te banez pentru ca si eu Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 5:23 pm

te banez pentur ca e inca soare Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 8:10 pm

Chou te banez pentru ca si aici Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitimeMar Mai 05, 2009 8:21 pm

sini te banez pentur ca mi-am amintit ceva Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 8 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 8 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: