Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:58 pm

te arestez pentru ca stiu ca stii Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:02 pm

te arestez pentur ca vreau ceva sarta >>
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:04 pm

Te arestez pt ca vreau inghetata!!!
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:05 pm

te arestez pentru ca eu o sa pap cand ma voi intoarce ^^"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:07 pm

te aretsez pentur ca te vei intoarece repede?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:07 pm

te arestez pentru ca cred ca numai peste vreo 2 ore ma intorc Sad(Sad( sper sa mai fi si atunci
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:08 pm

Te arsetez pt ca dati-mi inghetata!!
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:08 pm

te arestez pentru ca ti`as da eu..da pana ajunge la tine se topeste Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:09 pm

te aretsez pentur ca la ea e mai racoare si ingheata la loc Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:10 pm

te arestez pentru ca Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:11 pm

te aretez pentur ca Very Happy Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:12 pm

te arestez pentru ca zbye :*:*:*:*:*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:14 pm

te aretsez pentur ca bye Sad( ::*:**:*:*
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:14 pm

Te arsetez pt. ca tata are sedinta si intrazie cu inghetata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:15 pm

te arestez pentur ca o sa imi fie dor de yume Razz
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 5:18 pm

Te arsetez pentru ca si mie dar mi-e dor si de inghetata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 7:21 pm

te arestez pentur ca am vorbit cu colegii pe mess si astia vor sa mergem maine la cumparaturi >.<
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 7:25 pm

Te arestez pentru ca azi a fost o zi plictisitoare si naspa
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 8:18 pm

te arestez pentru ca acum sunt in sfarsit libera sa fac ce vreau ^^"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 9:36 pm

Te arsetez pentru ca eu imi uracs viata
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 11:16 pm

te arestez pentru ca eu nu..deocamdata..bene..mi`o urasc doar putin..mai mult ^^"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 09, 2009 10:14 am

yume te arestez pentur ca mi-e somn:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 09, 2009 12:58 pm

chou te arestez pentru ca eu la ora care ai postat ma ridicam din pat : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 09, 2009 8:02 pm

yume te arestez pentur ca maine o sa fie foarte distractiv Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Mai 09, 2009 8:19 pm

chou te arestez pentru ca la mine maine nu stiu cat de distractiv va fi ^^"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 16 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 16 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: