Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:42 pm

te arestez pentur ca mi-am gasit azi o fiusta super draguta :X:X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:42 pm

te arestez pentru ca norocu' tau Very Happy:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:43 pm

te aretsez penturca da :X:X era singurul magazin deschis Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:44 pm

te arestez pentru ca atunci chiar ai avut noroc :X:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:45 pm

te aretsez pentur ca am mai vazut niste ochelari da' cred ca pana maine o sa-i vanda Sad(
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:45 pm

te arestez pentru ca pacat Sad(
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:46 pm

te arestez pentur ca (,) chiar e pacat si s-ar putea ca maine sa nu mai am bani ca sa-i cumpar Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:11 pm

te arestez pentru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:12 pm

te aretsez pentur ca LOL! mai am ceva de baut in frigider Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:12 pm

te banez pentru ca norocu' tau RazzVery Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:13 pm

te aretsez pentur ca nu e alcool Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 660877 numai suc Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:13 pm

te arestez pentru ca oke Very Happy : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:14 pm

te aretsez pentur ca ce ma izici?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:14 pm

te arestez pentru ca ascult muzica..si zambesc fara motiv : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:15 pm

te aretsez pentur ca si eu tot p'acolo da' eu zambesc pentur ca ii vad mutra lu' dee si ma face sa rad ca doarme cine stie ce viseaza Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:16 pm

te arestez pentru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:17 pm

te aretsez pentur ca ser sa n-o scoale muzica Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:18 pm

te arestez pentru ca sper si eu Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:19 pm

te aretsez pentur ca aia pleaca pe la 7 si ma duc si eu pe atunci sa fac un dush apoi revin pe la 9 Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:23 pm

te arestez pentru ca oke Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:24 pm

te arestez pentur ca ma gandesc la ce film o sa ne uitam Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:25 pm

te arestez pentru ca oke :*Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:26 pm

te aretsez pentur ca ma doare capu' X(
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:27 pm

te arestez pentru ca pe mine nu ma mai doare RazzVery Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 6:31 pm

te arestez pentur ca imi vine sa pun cainii pe cainele ala X(
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 6 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 6 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: