Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Colegii

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Colegii Empty
MesajSubiect: Colegii   Colegii I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:34 pm

hmmm cred ca titlul spune tot:)

Elena- my best friend si cea care ma intelege cel mai bine Smile)...in fiecare ora stam amandoua in banca si practic am devenit surori Smile)
Alexandra-este glumeata uneori prea glumeata si numai unii recunosc cand este serioasa(rar) si cand nu Smile) este o buna prietena si ne asemanam in multe cazuri Smile) mai ales la sport Smile)
Diana-fata asta e cea mai "nebunatica" fata din clasa Smile) si nu spun mai multe ca iar ma ia gura pe dinainte Smile)
Anca-cand rade se stie de la un kilometru ca este ea Smile) si e foarte simpatica si mai mereu scapa de ascultat in fata clasei Smile)
Cami-poi o cunosc dintr-a 6 si am devenit bune prietene dar cand vede ceva comic nu se poate abtine si rade de numai poate si chestia e ca si pe noi ne face sa radem Smile)
iar baietii numai doi Virgil(alias Puiu' sau Super Zanu') si Razvan(alias Razvy sau super Speedy) poi ei la orice ora cand vad fetze haioase sau nume comice incep sa rada si ne face si pe noi si jumate de ora tot radem Smile) si uneori cand se apuca de vorbit poate acoperi toata clasa aka 26 de fete si profii aproape mereu ii cearta pe ei Smile) si ei mai joaca si basket la ora de sport dar uneori cand vorbesc prea mult inca putin si ne varsam nervii pe ei Smile)
iar celelate fete sunt de treaba unele putin infumurate da' la bine si la rau ne ajutam unii pe altii si in acelasi timp suntem cam "nebuni" chiar prea nebuni suntem "lupi costumati in miei" cum zice diriga si profa de romana Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Colegii Empty
MesajSubiect: Re: Colegii   Colegii I_icon_minitimeDum Mai 10, 2009 11:29 am

Denisa-->cobaiul meu : ) ) ) adica my best friend cu ea in pauze inconjuram de 5 ori soala dupa care intram in clasa ca se suna : ) ) ) putin cam umflatica dar e frumuasa : ) ) ) tast tast faza de la ora de sport : ) ) ) )) ehh oricum cine stie cunoste :>
Dydy-->sefa clasei este si ea o foarte buna prietena sau atunci cand am fost la ea cu inca 3 colege DyDy:bai vezi ca asta sa imbatat me:bai eu nu sunt beata : ) ) ) dydy:sari intr-un picior : ) ) ) me:ok dydy :hai sati dam cu apa pe fata ca teai imbatat me:dar nu is beata mai : ) ) ) dydy:mai bine ramai la mine sa te odihnesti putin poate lesini pe strada me: : ) ) ) ) ) )da sigur cum sa nu
Gaby-->Dap eu si cu gabi 2 cai frumosi : ) ) ) ) )sta pe acelasi rand cu mine ne intelegem destul de bine sau faza aia cand cica mam imbatat si-o facut tepi in cap si o plecat acasa asa : ) )) ) ) )ce fata avea
restul fetelor-->niste tolomace ce altceva pot sa zic : ) )) inafara de stefania desigur ;x;x;x va iubesc tolomacele mele : ) ) ) ))
baieti-->niste tembeli la orizont frate ce sa mai : ) ) ) )) ) debea vezi vreun baiat in clasa toti la fotbal

Mda ce colegi am si eu : ) ))
Sus In jos

Colegii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Cafenea~ :: Scoala-
Mergi direct la: