Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Oracolul meu( o intrare please)

In jos 
+2
Hinamori
Yuuki Cross
6 participanți
AutorMesaj
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

Oracolul meu( o intrare please) Empty
MesajSubiect: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 1:28 am

Pana la urma vreau sa pun si eu oracolul aici deci:

1.Cum zici ca te cheama?
2.Culori favorite?
3.Urasti matematica,o argumentare
4.La care materie iti vine sa sari pe geam?
5.Care materie o adori?
6.Care a fost cea mai 'nobila' nota a ta?[adica inteleget voi...: ))]
7.O intamplare amuzanta?ai putea sa o povesteti?
8.Cati ani ai?
9.Ce ai face daca deseara la 00:00 ti-ar aparea o mortaciue langa tine?
10.Cum esti de obicei[ma refer la starea ta desigur]
11.Ati facut vreo boacana pe la profi?
12.Da' banci ai rupt la scoala?
13.Ce zodie esti?Ai vrea sa fii alta zodie?[argument,argument!!]
14.Ce iti place mai mult marea ori oceanul?
15.Hobby de-ale tale?
16.Mancare favorita?Dar pe aia care o urati?
17.O mica parere despre je...ce ati schimba pe la mene?
18.Practici vreun sport?
19.Intrebare valabila pentru cei de-a VII - VIII cat ai luat la teza unica : - ? la romana,mate,geogra/isto?
20.Anime-uri favorite?
21.Personaje anime favorite?
22.Ai vreo sora sau frate?
23.La cate teculci de obicei?
24.Unde locuiesti?[a si dupa ce spuneti orasul/satul please sa ziceti daca stati la bloc sau nu]
25.Care sunt cei mai buni best friends? [de pe forum cat si in realitate]
26.Iti place laptele si tonul?
27.Animale preferate?[domestice si salbatice]
28.Ce anime-uri nu va plac?
29.Bauturi racoritoare favorite?
30.Fructe preferate?Dar nepreferate?
31.Mancare favorita?
32.Profi favoriti?
33.Vreun sfat mi-ati da?[daca da astept...]

Cam atat Ja >;D<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 10:47 am

Aham deci sa incep si :X:X

1.Oana Andreea
2.Pai culoarea mea preferata este movul il ador:X:X:X:Xdar dupa mai e rosu si negru in schimb urasc galbenul
3.Waaaa mai intrebio o detest e cel mai prost obiect ce sa invetat vreodata ma intreb ce om intreg la cap o fi inventato prbabil a inventato ca sa ne strice noua mediile chiar asa semestru trecut iam spus unei colege ca daca numi da media 10 ii spun ca mia stricat toate mediile : )) )
4.Pai maetematioca desigur as sari cu mare placere : ) ) ) ) )) si cred ca mai e si tehnologia ca baba aia preda 5 pagini pe zi noi ce naiba facem : ( ( ( ( ?ehh sa mai vedem a da si franceza acolo mai am un pic si adorm doamne plictisitoare profa
5.Romana logic o iubesc materia mea preferata :X:mai ales ca domana cu care predam mie asa de draga e atat de treaba:X:X
6.Ehh fara ascunzisuri a mea a fost 6 la mate pfff i hate matematica i love romana si cam asta a fost ce mai 'nobila' nota a mea

7.Ehh as avea mai multe dar stti ca va povestesc eu una:
Decy imi aduc eu aminte si acum nu mai pot de ras cand imi amintesc ce proasta eram la 10 ani : ) ) )
eu cu inca 2 prietene cathy si ioana o batusem pe una mai mica raluka si neam dus undev ain parc dar nu parcul amare pentru toti era un parc langa casa xsi neam ascuns la ziduri ca acolo erau niste ziduri daramate ca fusese un stadion acolo da nu mai e si eram spate in spate si ne tineam de mana ce intuneric era acolo ne ascuzezem de tatakl ralukai si fac eu fetelor hai sa ne rugam vin fantomele si ne omloara cathy:taci ma nu vezy ca meditez : )) )
ioana:eeu cred ca i mai bine se mergem pe varianta me:aha si eu cum trec? cathy:te faci ca esti un copac miscator: ) ) ) ioana:ce idee me:nici o sansa hai duapa care era la marginea strazi sa ne uitam daca e paecolo tatal ralukai care ne fcea semn ca ne vine de hac: ) ) )) eu cika madadusem cu apa la ochi ca cika plang cathy:hai ca team vazut nu twe mai prosti si sa gasim un plan me:ce incercam si eu sami intru in rol Dupa care vine un bait de a 7 cu porecla:DudU o luase pe cathy cu bicla dupa care pe ioana dar pe ea a prinso eu am scapta ca strada mea era la 2 pasi de parc : ) ) ) )
aha doamne maica ce ma mai prosteam : )) ) ) ) )) ) sau mai era faza eram la scoala si eram in pauza si ploua cu galeata iar eu cu o colega am iesit afar in ploaie bineinteles ca mam udata fleasca : )) ) ) ) etc
8.14 aproape ; ))
9.As inconjura camera de 20 de ori tipand si dadand din maini si picoare pana obosesc dupa care ma duc so chem pe mama : )) ) ) ) ) )
10.Ehh pai eu is super happy mereu cu zambetul pe buze si mai ales ca eu fac o gramada de glume peici : ) ) ) si crazy asta ii cam mereu mai inebunesc si eu numai ca eu is asa non-stop : ) ) ) ) ) )
11.Aham imi aduc aminte cand un coleg sia luat niste bomboane care daca le mananci faci spume la gura si se plimba prin clasa la ora de franceza : ) )) ) ) ) ) si cand lo intrebat profa cuvinetle el nu sounea nimic Smile ) ) ) sau cand so aruncat gabi pe jos n ora de dirigentie doamne mai ca muream de ras acolo si mai sunt multele sau cand neam ascuns toti in dulap chiar daca al nostru so rupt saracu ce sai faci : ) ) ) )
12.Ehh astia mici sunt asa nesimtiti : ) ) ) ) noi zicem ca ei ei zic ca noi mda bancile noastre nu sunt chiar asa de rupte dar mai sant si unele in stare de moarte : ) ) ) )
13.Pai zodia mea leu o iubesc:X:X:X:Xma exprima cel mai bine regina junglei ce sa mai : )) alta zodie nas vrea sa fiu deorece mie imi place zodia mea foarte foarte foarte mult si nu exista zodie care sa imi placa mai mult::X
14.Oceanul pentru ca e mult mai mare si mai intins si e super frumuos daca treci cu avionul de deasupra se vede foarte cool in plus oceanul are insulel cele mai frumuase pe langa el:X:X
15.Pai sa ies cu pritenile in oras sa ne luam haine sau sa le probam doar de frumusete : )) ) si in parc cu rolele sau biciclete oricum mereu ne distram mai e imi place foarte mult sa ma distrez sa maerg la discoteca cu prieteni sa citesc ador asta deobicei citesc si carti dar si maga:X:X:X sa dansez ador asta mereu fac asta:X:Xasa ma exprim eu deobicei si multe altele oricum fara prieteni nu ar fi nimic fain
16.Pai macarea mea preferata pizza:X:Xyammy yam : ) ) ))) cartofi prajiti :X:Xboni bon: ) ) ) ) ) ) sau piure cu carnita ce bun e :X:X:X:Xslata de fructe si aia e super buna:X:Xsi mai sunt destule ....acum sa trecem la alea care le detesc ciorba e cea mai nasoala e mai buna supa :X carnati beacsss ii detest sau drobul ala chiar e oribil chiar daca nu imi aduc aminte cand lam gustat ultima oara: ) ) ) ) ehh ...................etc
17.Pai de schimbat nu as vrea sa te schimbi deloc esti perefcta as acum esti mai ales ca esti si foarte de treaba:X:X:X:X:X:X:X
18.Pai joc handbal si sunt foarte buna ca portar dar nu mam specializat in el pentru ca numi place asa mult in general nu sunt avansata intr-un sport anume
19.
Credema nu ai vrea sa sti : )) ) ) ) la romana am luat destul de mult :X:X la mate am fost praf dar nam luat nota asa mica la geogra ehh la asta am luat 10 : ) ) ) (sorry dar nu dau note pentru ac is vai de capul lor : ) ) )
20.Pai momentan ador animeul Elfen Lied dar mai sunt :vampire knight,bleach,blood+,death note,DN Angel,Gundam Seed,Fruit Basket,Honey the Clover,Jigoku Shoujo si multe multe multe altele........................
21.Lucy preferata mea mai ales si mai e Nana,Mariko:X:(elfen Lied ),Hinamori MoMo si Rukia Kuchiki(din Bleach),Saya:X:X si Diva aham exact rivalele(Blood+),Cagalli and Lacus(Gundam Seed),Tohru(Fruit Basket),Misa Amane(Death Note) ehh si aici mai sunt si inca destule.......
22.Mnu dar mias fi dorit asa mult sa am : (
23.Hmmm in timpul saptamani la 11 sau 11:30 iar in weekwnd 11:30 si 12 si cateodata la 12 si ceva
24.Pai locuiesc in orasul onesti:X:X:aham stau la casa si sa nu credeti ca stau la tara stau intr-un cartoer numit TCR nu e chiar asa mare dar e super sa locuiesti acolo:X:X::X:X:X:X:X..................
25.pai de pe forumul asta cel putin toti imi sunteti cei mai buni priteni:X:X:nu cred ca afost vreun forum in care sa nu fie toti deacolo my best friends in relitate am sa dau niste nume:Mady,Diana,Cathy,Ioana,Raluca,Denisa,Gabi,Alexandra,Stefania,Gabitzza ehh si sirul continua in infinitate:X:X:X:X:X
26.Laptele simplu numi place deloc dar cu cerealae e foarte bun:X:X:Xsi tonul sorry dar il urasc eu urasc pestele si daca urasc pestele sigur ca urasc si tonul defapt eu am ajuns sa urasc pestele doar pentru ca varamea il ura si ea i pana la urma chiar nu mia mai placut
27.pai multe multe domestice:caini:X:X and pisicile:X:X:si caluti sunt sweet:X:X:(diii 2 cai frumosi : ) )) ) ) )) ) dar am mai mult salbatice:leul:X:X:logic :X:X:X:xtigrul,ghepardul:X:X:xpantera:X:X:X:Xurasi:X:X:X:vulpile desigur cu cine seman eu cica: )) ) ) ) lupii:X:X:X:X:X:x si mai sunt inca vreo 10000 si ceva da ma cam doare mana sa le scriu................
28.Nu prea sunt animeuri care sa numi placa ar fi alea din epoza antica cu samurai si mai era unul dedictiv conor ce copchil urast pff mai sunt dar nu pot explica chiar in totalitate
29.Limonada asta e cea mai buna mai ales vara pffoay:X:X:X:X:X:X:X:X:Xsau la mall are apa cu aloe vera:X:X:X:Xsi aia e super super super buna cand gusti din aia simti ca esti in rai ce sa mai : )) ) ) ) ) )
30.Pai mie una imi plac toate fructele:mele,perele,caisele,gutuiele,ciresele,prunele,mureele,acpsunile,afinele,smeura,portocale,mandarine,pepene galben si pepene rosu sunt multe oricum si neprefereate nu cred ca sunt deloc adica pff ce sa zic imi plac toate cred ca ar fi una ciresele negre nu sunt chiar as abune sau mai tin minte cand ne urcam in ciresul ala cu cirese negre : ) ) )ma cataram pana in varf si mai aveam si fusta : ) ) ) ) )) ) ) ) )
31.mise pare mie sau am mai zis odata in fine pizza cartofi perajiti piure cu carne:X:X:X:X:X salate mai ales vara ........foarte multe dar tot peatatea si nepreferate
32.Profa de romana e cea mai buna e asa de treaba:X:X:mai e profu de muzica care si el e super de treaba si chiar ne invata muzica nu ca alti mai e profa de bio :X:X si cea de sport dar uneori e cam rea ........ehh cred co mai fi peacolo 2 , 3 dar nu multe
33.Sfat nu prea am sa iti dau :X:X:X

asa si Bye-Bye Yoru-chan miau placut mult intrebarile tale:X:X:X:X*:*:*:*:*
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 7:20 pm

1.Cum zici ca te cheama?Andreea
2.Culori favorite?Roz,portocaliu,albastru...
3.Urasti matematica,o argumentare.Da pt. ca e grea!
4.La care materie iti vine sa sari pe geam?La muzica,matematica,engleza,religie,tehnologica.
5.Care materie o adori?Biologie,Geogarfie...romana
6.Care a fost cea mai 'nobila' nota a ta?[adica inteleget voi...: ))]daca te referi la note rele atunci un singur 4 la matematica
7.O intamplare amuzanta?ai putea sa o povesteti?Prea multe...
8.Cati ani ai?11...
9.Ce ai face daca deseara la 00:00 ti-ar aparea o mortaciue langa tine?As fugi
10.Cum esti de obicei[ma refer la starea ta desigur]In toate felurile :emoticon6:
11.Ati facut vreo boacana pe la profi?O sigur multe.
12.Da' banci ai rupt la scoala?Nu
13.Ce zodie esti?Ai vrea sa fii alta zodie?[argument,argument!!]Pey is scorpion si imi place
14.Ce iti place mai mult marea ori oceanul?Ca e la mare si mie la mare imi place nu la munte...
15.Hobby de-ale tale?Desenat,GFX...afara,la mare
16.Mancare favorita?Dar pe aia care o urati?Pizza,spaghete milanese.Urasc ficatul si fasoalea verde si mai multe...
17.O mica parere despre je...ce ati schimba pe la mene?Pey esti draguta si intelegatoare...imi place cum zici la regulile de ep forumul tau la RPG2 ca "Respectati regulile ca altfel va manc!"
18.Practici vreun sport?Nu prea...
19.Intrebare valabila pentru cei de-a VII - VIII cat ai luat la teza unica : - ? la romana,mate,geogra/isto?Nu dau teza unica
20.Anime-uri favorite?Mew Mew Power,Rosrio Vampire,Mermaid Melody etc...
21.Personaje anime favorite?Rosario(Moka),Luchia,Rina,Reneee...
22.Ai vreo sora sau frate?Nu
23.La cate teculci de obicei?in timpul saptamanii la 10 sua 11 si in week-end la 11,12 sau 1
24.Unde locuiesti?[a si dupa ce spuneti orasul/satul please sa ziceti daca stati la bloc sau nu]Stau la Sinaia si stau la casa
25.Care sunt cei mai buni best friends? [de pe forum cat si in realitate]De pe forum:Alexandra,Nina si muuuulti...in realitare:Raluca,Sarah...
26.Iti place laptele si tonul?Pey...nu combinat dar in rest da
27.Animale preferate?[domestice si salbatice]Toate!
28.Ce anime-uri nu va plac?Pey nu prae ma uit la toate
29.Bauturi racoritoare favorite?Suc cu gheata
30.Fructe preferate?Dar nepreferate?Aproape toate ianfara de grapefruit si smochine
31.Mancare favorita?Ai mai zis odata parca...
32.Profi favoriti?De roamna,de geogra,de bilogie...
33.Vreun sfat mi-ati da?[daca da astept...]Fii mereu cum esti acum imi place caracterul tau Very Happy
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 8:15 pm

Multumesc multe Rose si Ashley pentru ca ati completat intrebarile ≧∀≦ >;D< mi-au placut mult raspunsurile!! CHA-CHA!!!~ ≧∀≦
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeDum Mai 03, 2009 1:39 pm

1.Cum zici ca te cheama?
Maria
2.Culori favorite?
Mov,negru(nu tocmai culoare da' merge) si rosu
Da...prea multe teoreme=))
mate,chimie si fizica
5.Care materie o adori?
Romana:X:X
heh la mine a fost 5 la mate la un test ^^"
poi sa vad....aha
poi acum cativa ani de Craciun erau niste prieteni de familie la noi si sormea era mica si cateodata o mai speriam cu Baubau dar m-a enervat si i-am rugat pe unii musafiri sa ma ajute sa o seprii putin si am dus-o intr-o cameara...si noi am ieit pe ho,l...ne-am pus mainile in bluza si ne-am dus la ea spunandu-i ca ne-a manact un cal maineile si i-am spus sa nu iasa din cameara ) ca o sa i se intample la fel si sormea n-a iestit din camera vreoo 2 ore si cand s-a dus mama sa o ia sa o duca nu stiu unde i-a spus ca nu vrea sa se duca ca o mananca calu'Smile) bine ca n-a spus cine i-a spus chestia asta Smile)(cam sadic nu da' asta mi-a venit in minte acum:)
8.Cati ani ai?
15 in august 16 ani :X:X
as tipa de m-ar auzi toata strada
poi uneori cam carzy si uneori linistita^^"
acum nu-mi aduc aminte da' stiu sigur ca am facu mai ales lu' profu de muzica Very Happy
neah...eram ca niste ingerasi Oracolul meu( o intrare please) 660877
poi sunt feciara si nu vreau sa fiu alta zodie
ambele ^^
15.Hobby de-ale tale?
desenatu',...exersez miscari noi de dans etc
hmm pizza cred si urasc mamaliga si oul
opoi esti simpatica Smile ,amuzanta etc ..
18.Practici vreun sport?
in prezent nu da' am fost la volei
19.Intrebare valabila pentru cei de-a VII - VIII cat ai luat la teza unica : - ? la romana,mate,geogra/isto?
20.Anime-uri favorite?
VK,Rosario vampire,Special A class,Loveless,gravitation etc
Ikuto(shugo chara):X:X,Zero,kaname si fete hmm yuuki(VK) ,Rosario si Hikari (S.A)
sora cam enervanta >.<
poi pe la 11 sau mai tarziua Very Happy
24.Unde locuiesti?[a si dupa ce spuneti orasul/satul please sa ziceti daca stati la bloc sau nu]
poi medgidia...jud constanta si stau la casa Very Happy
25.Care sunt cei mai buni best friends?
poi cam toti :X si in realitate niste nume :sysa mea Diana,elena,Alexandra si asa mai departe
hmm doar laptele...Very Happy
27.Animale preferate?[domestice si salbatice]
domestice:pisica si cainele si salbatice :lupul si tigrul :X:X
cele de copii Oracolul meu( o intrare please) 660877
cola si prigat de capsuni si banane
30.Fructe preferate?Dar nepreferate?
toate cred ca imi plac in special merele:X:X
31.Mancare favorita?
am multe da' mai mult pizza ,cartofi si hamburgeri ^^"
32.Profi favoriti?
profa de romana si profu de desen cei mai tari dinb toti pe care i-am avut Very Happy
Sa fii intodeauna tu ^^

Admin:Voi nu cititi regulile?V-am zis sa nu mai puneti atattea smilies-uri,dar voi nu le cititi...te rog sa iti editezi mesajul si sa pui maxim 10 smilies-uri!

Edit:Ok,acum e bine.
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeJoi Mai 28, 2009 2:26 pm

1.Cum zici ca te cheama?Alexandra^^
2.Culori favorite?roz,mouv,albastru...mai toate
3.Urasti matematica,o argumentare. O urasc cel mai mult!E grea si ametesc in atatea cifre
4.La care materie iti vine sa sari pe geam?Oo,la mate,geografie si istoria
5.Care materie o adori?Hmm,desenul,romana
6.Care a fost cea mai 'nobila' nota a ta?[adica inteleget voi...: ))]Pai,a fost...7 Sad(
7.O intamplare amuzanta?ai putea sa o povesteti?Hah,atunci cand...(doamne,nu mai pot de ras) cand un baiat si-a luat laptele si a luat doua paie si unul la bagat pe o nara si altul pe alta nara Smile) si a curs lapte din nasul lui :emoticon 6:
8.Cati ani ai?11
9.Ce ai face daca deseara la 00:00 ti-ar aparea o mortaciue langa tine?as fugi si as tipa tare
10.Cum esti de obicei[ma refer la starea ta desigur]pai,nici eu nu stiu prea bine...uneori sunt trista fara motiv,alteori happy daca imi imaginez ceva haios
11.Ati facut vreo boacana pe la profi?hmm,nu cred
12.Da' banci ai rupt la scoala?Nuh,in nici-un caz :emoticon 6:
13.Ce zodie esti?Ai vrea sa fii alta zodie?[argument,argument!!]Sunt zodia rac si ii place.am citit de pe internet ca zodia mea e linistita si foarte apreciata.habar nu am daca e adevarat
14.Ce iti place mai mult marea ori oceanul?Hmm,marea :X
15.Hobby de-ale tale?Citesc,calaresc :X
16.Mancare favorita?Dar pe aia care o urati?Pizza si...urasc...yeach!prostiile alea de sushi
17.O mica parere despre je...ce ati schimba pe la mene?hmm,nimik,esti perfecta cum esti Smile
18.Practici vreun sport?Calarie si mai practicam si balet dar am renuntat
19.Intrebare valabila pentru cei de-a VII - VIII cat ai luat la teza unica : - ? la romana,mate,geogra/isto?no comment,nu sunt in cl VII
20.Anime-uri favorite?"Bleach","Mew mew power",cele cu digimon,"Mermaid melody" si altele
21.Personaje anime favorite?Inoue,Rukia,Zoey,Renne,Coco si altii
22.Ai vreo sora sau frate?o surioara
23.La cate teculci de obicei?10 seara
Braila,stau la bloc
25.Care sunt cei mai buni best friends? [de pe forum cat si in realitate]Aa,cam toti si din realitate catalina,bianca..ma inteleg cu toti defapt
26.Iti place laptele si tonul?doar laptele
27.Animale preferate?[domestice si salbatice]Pisica,calul,cainele,mai toate
28.Ce anime-uri nu va plac?Panaramele alea..chestiile cu impuscaturi...
29.Bauturi racoritoare favorite?Cocktail,fanta,coca-cola
30.Fructe preferate?Dar nepreferate?Pai imi plac toate inafara de grefa
31.Mancare favorita?Pizza
32.Profi favoriti?...cam nici-unu'
Esti perfecta asa cum esti Smile fi doar tu insati
Sus In jos
Zoey
Editor
Zoey

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitimeMar Iun 09, 2009 10:09 pm

1.Cum zici ca te cheama?
Claudia
2.Culori favorite?
Roz,Mov,Maron,Albastru,Verde,Alb,Negru
POi nu o detest..dar ma enerveeaza..pentru ca e grea..mai ales geometria
Yoy...la chimie,fizica,geografie
5.Care materie o adori?
Engleza,franceza,romana,
Off:((un 4 laromana din cauza ca nu io tacut gura la o colega si so enervat profu si neo ascultat pe rand pe toti si asa am luat 4:(
Poi...eram in curte si nustiu cum mam plimbat...dintr-odata m-am gasit pe jos:))
8.Cati ani ai?
14
As lesina:))
Depinde de situatie...happy:X
Hmm...in ani trecuti cred ca da
Dap:))chiar pe a mea:))
Sunt Taut ..si nup nu as vrea sa fiu alta zodie:X
Oceanul cred
15.Hobby de-ale tale?
Sa ma uit de vro 20 de ori la un film pe care il ador,sa asculta muzica[numai din filme si pop],sa cant...
Mancarea favorita:Pizza:X,Hamburger,Piept de pui prajit cu salata verde:X,ton
Mancarea care o urasc:mancare care sa urasc nu am...dar urasc radichile
Esti o persoana minunata:XMa bucur ca te cunosc si ca suntem prietene:Xesti de incredere si foarte draguta.Sincer nu as schimba nimic la tine
18.Practici vreun sport?
Nup
La mate 8 la geogra 7 si la romana stii tu.. Embarassed Embarassed
20.Anime-uri favorite?
Mew mew power,Kaleido Star,Inuyasha,
Zoey,Renee,Sora,Layla,Eclair
Dap un Frate
1..de obicei...
Oradea,Bihor. la casa
25.Care
sunt cei mai buni best friends?
Din realitate:Simona:X Larisa,Maria,Dora,Andrei,Dutza,Gabi.Si dupa forumuri:Tu desigur:X,Yume,Sinistra,Raluky,BlAcK AnGeL
Amandoua
27.Animale preferate?
Pisicile,catelusi,canarii,papagalii,caii
Hm..FMP Alchemist,Cubix,Trigun
Coca-cola,apa minerala,sucul de lamaie
30.Fructe preferate?
Banana,Zmeura,Capssunile,Kiwi
Dar nepreferate?
poate visinile..
31.Mancare favorita?
Snitel,Piept de pui prajit cu salata,pizza
32.Profi favoriti?.
Sincer..toti:X profu si profa de romana,dira,profu de mate,profu de tehno,profu de religie,profu de istorie,profu de civica,profa de bio,profa de desen,profa de profa de franca,profa de engleza,fosta dira[:X]
33.Vreun sfat mi-ati da?
Sa fii tu insuti tot timpul si sa nu te schimbi niciodata.Esti super:*
I love you I love you
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Oracolul meu( o intrare please)   Oracolul meu( o intrare please) I_icon_minitime

Sus In jos

Oracolul meu( o intrare please)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Cafenea~ :: Oracole-
Mergi direct la: