Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:42 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am l-am vazut pe nepotelu' meu :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:43 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca aseara iara am baut bere si cred ca mam ingrasat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:44 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca din cauza berii au intarziat aia cu pizza aseara Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:46 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu aseara am papat o farfurie intreaga de cartofi prajiti apoi o sticla de bere @.@
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:47 am

daca m-ai f icunoscut ai fi stiut ca ieri te-a durut capu'?Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:51 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu capu,ci stomacu,eram prea plin X.X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:54 am

daca m-ai f icunoscut ai fi stiut ca si au cred ca am mancvat jumate de pizza d'aia XXXL si ma durea stomacu' da' m-am descarcat pe cineva si gata mi-a trecut Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 1:48 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bravo tie : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:00 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu :"descarcare" din aia doar pe masa ca era prea grea:P:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:01 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bravo tie..te`ai descarcat pe o masa : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:01 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi a fost prea cuminte ziua bene in afara de dimineata Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:02 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce s`o intamplat dimineata?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:04 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am fost eu la alergare cu sysa mea :X si apoi am fost sa-mi vad nepotu' si am venit pe la 11 si i-am gasit p'aia dormind...n-acveau treaba si i-am trezit cu paharu' de apa ca trebuia sa ne ajute la mici=))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:04 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bine ati facut Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:05 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca a fost amuzant Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:06 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca te cred ^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:07 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca au zis ca pan' la sfarsitu' zilei o sa se razbune Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:08 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca sa`mi zici ce razbunare incearca..oke? ; Wink
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:09 pm

daca m-ai fi ucnoscut ai fi stiut ca o sa te informez desi nu stiu ce le trece prin cap Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:09 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca oke :*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 4:56 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca netul asta ma inreveaza
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:48 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca la mine a inceput sa-si revina:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:53 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si la mine si`a mai revenit Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:53 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi srtiur ca ma doare stomacu' ^^"
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:54 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca pe mine nu Razz:P
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 38 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 38 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: