Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:17 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca stam cate 5 eu denisa,gabi,diana,alexandra cele mai nebune : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:18 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca atunci ma furisez,te iau si te duc cu mine in alta camera=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:20 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca oke : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:20 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca miam dat seama ca sunt putin nebun dupa tine ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:22 am

Daaca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ,ce descoperire
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:23 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca is nebun rau,miam pus pe tel poze cu tine:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:24 am

Daaca mai fi cunoscut ai fi stiut ca da ce faci cu ele ? : ) ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:27 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la ele sa visez frumos=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:28 am

Daaca mai fi cunoscut ai fi stiut ca waaa ce galben urat
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:31 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nici mie numi place ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:32 am

Daca mai fi cunioscut ai fi stiut ca ai drepatet nu ise potriverste forumului verde
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:33 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca cinevai de acord cu me:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:34 am

daca mai fiv cunoscut ai fi stiut ca ar trebui sai trimit mp repede
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:35 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu e o idee rea:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:37 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca scuze nu ma pot inregistra dintr-un motiv
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:38 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de ce?? Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:43 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am impresuia ca yoru0chan ma cam uraste iar zoey si ea la fel Neutral
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:45 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca le aranjez eu daca vrei,chiar miam zis ca o sa ma cert cu ele pentru ca nu inteleg de ce is suparate pe tine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:47 am

Daca mai fi cunoscut ai fis tiut ca stai nu face ceva gresit
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:48 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca pe mine ma deranjeaza enorm de mult ca nu vorbesc cu tine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:49 am

Daaca mai fi xcunoscut ai fi stiut ca ....mda
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:51 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca las ca le pun eu la punct.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:52 am

Daaca mai ficunoscut ai fi stiut ca nam nimic cu ele poate am intekes eu gresit poate nu sunt suparate pe mine
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:53 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu stiu ca tu nai nimica cu ele,da ele poate au ceva cu tine,si ma deranjeaza.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:54 am

dACA mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu cred ca yoru e genul si nici zoey
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 13 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 13 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: