well...m`am decis sa pun si poze cu orasu' meu..si mai multe lucruri care mi s`au intamplat mie..plus surprize^^..deci..asa..orasul unde locuiesc se numeste Aiud..si e in jud. Alba^^"
Spoiler:
mda..p`aici apare si masina mea..da nu va spun care e -- biserica din centru... -- castelul medieval din Aiud:D -- my school..dar acum un an sau doi..pentru ca in momentu' de fata scoala mea e galbena si avem jaluzele... acestea sunt de la expizitia de icoane de acum un am..ce`a din stanga e a colegului meu..si cea din dreapta e a mea cea din dreapta e a mea..si cea din stanga a colegului meu aci cea din stanga e a mea..si cealalata e a unei prietene astea sunt ambele ale mele..si au fost printre primele icoane facute de mine and surprize..am gasit pe net in timp ce cautam o poza cu tati..acum aveti ocazia sa`l vedeti mda..e destul de veche poza..tatl meu arata la fel si acum..doar decoru' din juru' lui nu mai exista..exceptand statiile..care acum s`au inmultit~~"
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 10:58 pm
Wow da' imi place orasul tau^^ imi lace mai ales prima poza si aia si biserica ^^..
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:01 pm
wow..nici nu le`am pus bine..si tu deja te`ai si uitat...am ramas masca..oricum ma bucur mult ca`ti place orasu' meu...eu m`am distrat cand am gasit poza cu tatal meu printre pozele orasului : ))
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:02 pm
Nu ma subestima )Da...poi la ora asta nu prea am somn si apropo cred ca semsni cu tatal tau :))
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:05 pm
Mda...thanks..numa' mie nu`mi prea place sa vorbesc pe statii..oricum ma distram cand vorbea cu oameni din intreaga lume pe diferite limbi..si eu nu intelegeam nimic : ))..dar banuiesc ca te`ai referit la aspectu' fizic..numa ca yo am ochii albastrii si paru' blond~~"
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:06 pm
Ehe eu ma refer la structura fetei nu la culoarea parului ) sau a ochilor
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:08 pm
aa..da..ai dreptate...intr`un fel..cei drept ne seamana strucutura fetei
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:09 pm
vezi ca am dreptate )
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:10 pm
mda..ai..intotdeauna ai ..da de icoanele mele ce zici? ca sunt curioasa ^^
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:13 pm
Aa icoanele sunt dragute ti-au iesit bine ....eu nu am mai facut din clasa a 4a icoane )
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:13 pm
yo de prin a 4-a m`am apucat : ))
Chou V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:16 pm
ehe da eu nici nu m-am prea ocupat )..mie imi placea sa desenez pe hartie nu sa pictez )
Yume V.I.P.
Subiect: Re: My town!!^^" Lun Apr 20, 2009 11:16 pm
poi eu si desenez..nu numa' pictez
Anna Admin
Subiect: Re: My town!!^^" Mar Mai 05, 2009 9:05 pm