| Nelamuriri... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Admin
| Subiect: Nelamuriri... Mar Mar 24, 2009 9:33 pm | |
| Daca aveti nelamuriri postati-le aici! | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Sam Apr 11, 2009 10:11 pm | |
| am eu! ce sunt amv-urile?si cum se fac? si inca ceva cum iti poti pune GIF-urile pe forum? | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Apr 12, 2009 12:31 am | |
| Pai, ma rog de data asta nu se considera off topic, pentru ca admina probabil ca a uitat sa anunte,ei anunt eu: incercati sa venti cu nelamuriri legate de forum,dar vom creea inca un topic cu alte nelamuriri, pai amv-urile sunt: niste video facute de tine,luate secvente dintr-un anime si punandu-le impreuna adica AMV= Anime music video.Se pot creea in Movie Maker.Le poti face din bucatele precum gif-uri sau secvente din unele episoade adaugandu-le muzica din PC-ul tau ^^ .Iar gif-urile daca vrei sa le pui le iei pur si simplu codul depinde codul poate fi de ex: [url] sau cu "http://" sau cu "<a" ,in fine e mai lung dar in principal incep cu aceste litere in fata. | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Apr 12, 2009 6:03 pm | |
| mercy mult ca mi-ai explicat:*
Admin:Ti-am editat mesajul ca sa nu fie SPAM! | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Apr 12, 2009 7:48 pm | |
| Cu placere!Daca mai ai nelamuriri legate de forum sa le postezi aici! | |
|
| |
Lolita Anime special member
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:00 pm | |
| Am eu o mica nelamurire forumul mereu e in constructie? Cind doresc sa ma loghez imi spune ca e in constructie si sa astept cite-va minute stau aprope 60 minute si atunci pot sa accesez ,forumul totusi e in constructie sau e o probelma tehnica | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:03 pm | |
| Nu,erc in constructie dar acum l-am scos din contsructie | |
|
| |
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:05 pm | |
| Ok merci ca ieri sigur era in constructie dar astazi? | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:22 pm | |
| Pai si astazi a fost in constructii apropo atunc cand asteptai in jur de 1 minut...eu il scoteam pentru ca nici eu nu intelegeam de ce era tot timpul in costructii.Well,adima cealalta prima oara s-a horarit sa lase forumul asa ca sa ia o mica pauza...apoi am intrebat-o ca de ce mai mereu e in constructie si mi-a zis, in fine la final am horatit sa nu il mai lasam in constructii/vacanta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:24 pm | |
| Va multumesc pentru explicatii,ma miram si eu ... | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Vin Apr 17, 2009 12:30 pm | |
| Nu ai pentru ce ^.^,cum zic de obicei daca mai ai nelamuri legate de forum un mic post aici =^-^= | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Mai 10, 2009 1:14 pm | |
| Pai as avea o intrebare cand o sa avem voie sa postam la RPG am impresia ca au trecut demult 2 saptamani | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Mai 10, 2009 5:33 pm | |
| Sorry puteti posta...de maine | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamuriri... Dum Mai 10, 2009 5:34 pm | |
| Mercy pentru mine inseamna de vINERI DEOARECE EU NU OPOSTEZ in timpul spatamani dar mercy ca miai zis | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nelamuriri... | |
| |
|
| |
| Nelamuriri... | |
|