| Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) | |
|
+7Zoey Shyou Yuuki Cross Anna Hinamori Andy Andain Aimi Kimonoto 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 10:55 pm | |
| Hy!
Ma intitulez: Aimi ^^ (altii ma cunoasteti ca: Yume, Ayame, Ayumu, Ayumy, Zeel. etc) Am 11 ani Deci...Filmele mele preferate sunt:
-Memoriile unei Gheise -Death Note-Ultimul Nume -Camp Rock -HSM 1, 2 & 3
Cantaretii mei preferati iz:
-Hannah Montana -Joe Jonas -Kevin Jonas -Nick Jonas -Demi Lovato
Urasc:
-Lumina (nu intrebati dece...pur si simplu nu imi place) -Pe fratemiu -Prefacutii
Imi place:
-Intunericul -Luna Plina
Animale preferate:
-Lupul -Cainele -Felinele
Si sa nu uitam...anime-urile:
-Death Note -Gakkou no Kaidan -Ghost Hunt -Hayate no Gotoku -Hell Girl -Gravitation Si muuulte altele.
Well, sper ca ne vom intelege bine.
Ja ne! | |
|
| |
Andy Andain V.I.P.
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 10:57 pm | |
| Bine ai venit pe forum Aimi!!Happy posting and have fun!!>;D< | |
|
| |
Hinamori V.I.P.
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 10:57 pm | |
| -Bine ai venit pe forum my best friend te iubesc mult mult mult sister postari placute desi te cunosc super bine am o intrebare Cum arata extrateresrtul din visul tau? | |
|
| |
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 11:00 pm | |
| Wow...extraterestrul din visul meu e verde, cu 3 ochi, o gura, 7 picioare, 4 maini Arigato de intampinari ^^ | |
|
| |
Anna Admin
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 11:04 pm | |
| Bine ai venit pe forum!Postari placute si multa distractie!In sfarsit cineva de varsta mea | |
|
| |
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Yuuki Cross V.I.P.
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 11:10 pm | |
| Hallou! Welcome here have fun& happy post intrebari de data asta nu am | |
|
| |
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Vin Apr 17, 2009 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Shyou Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Sam Apr 18, 2009 11:00 am | |
| Hello ^^ welcome here Sper sa iti placa aici si sa iti faci prieteni ^^ PS: sa nu imi spui elly te rog -.-''
asa mai departe la intrebari 1. Ai auzi de j-rock? Daca da ce formatii iti plac? 2. Iti place aici? 3. De unde ti-a venit ideea cu nik-ul?
bye | |
|
| |
Zoey Editor
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Sam Apr 18, 2009 12:14 pm | |
| Bine ai venit pe forum !!Postari placute si sa iti faci multi prieteni! | |
|
| |
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Sam Apr 18, 2009 2:06 pm | |
| 1. Da. The gazette, morning musume ^^ 2. Normal! 3. Hmm...etto...am gasit numele Aimi pe internet.. | |
|
| |
Lolita Anime special member
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Sam Apr 18, 2009 3:42 pm | |
| Welcome in forum happy posting and no spam Intrebare: 1.De ce nu ai avatar? 2.Ce culoare preferi? | |
|
| |
Aimi Kimonoto Anime fan
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Sam Apr 18, 2009 8:44 pm | |
| 1. etto...n-am avut timp sa il pun ^^"" 2. Albastru. | |
|
| |
Chou V.I.P.
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Dum Apr 19, 2009 10:13 am | |
| Gomen de intarziere Aimi..nu te-am mai vazut de mult de tot ^^" si sa incep Welcome here happy postin and have fun si Happy Easter!! ^.^ | |
|
| |
Inoue Admin
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Dum Apr 19, 2009 3:45 pm | |
| Bine-ai venit!Sorry de intarziere!Happy posting si succes pe forum! | |
|
| |
Yume V.I.P.
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Dum Apr 19, 2009 10:27 pm | |
| Heya..gambate for late~~"..well...happy posting& have fun! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) | |
| |
|
| |
| Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) | |
|