Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))

In jos 
+7
Zoey
Shyou
Yuuki Cross
Anna
Hinamori
Andy Andain
Aimi Kimonoto
11 participanți
AutorMesaj
Aimi Kimonoto
Anime fan

Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) Empty
MesajSubiect: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:55 pm

Hy!

Ma intitulez: Aimi ^^ (altii ma cunoasteti ca: Yume, Ayame, Ayumu, Ayumy, Zeel. etc)
Am 11 ani
Deci...Filmele mele preferate sunt:

-Memoriile unei Gheise
-Death Note-Ultimul Nume
-Camp Rock
-HSM 1, 2 & 3

Cantaretii mei preferati iz:

-Hannah Montana
-Joe Jonas
-Kevin Jonas
-Nick Jonas
-Demi Lovato

Urasc:

-Lumina (nu intrebati dece...pur si simplu nu imi place)
-Pe fratemiu
-Prefacutii

Imi place:

-Intunericul
-Luna Plina

Animale preferate:

-Lupul
-Cainele
-Felinele

Si sa nu uitam...anime-urile:

-Death Note
-Gakkou no Kaidan
-Ghost Hunt
-Hayate no Gotoku
-Hell Girl
-Gravitation
Si muuulte altele.

Well, sper ca ne vom intelege bine.

Ja ne!
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:57 pm

Bine ai venit pe forum Aimi!!Happy posting and have fun!!>;D<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:57 pm

-Bine ai venit pe forum my best friend te iubesc mult mult mult sister postari placute desi te cunosc super bine am o intrebare
Cum arata extrateresrtul din visul tau?
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:00 pm

Wow...extraterestrul din visul meu e verde, cu 3 ochi, o gura, 7 picioare, 4 maini Very Happy
Arigato de intampinari ^^
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:04 pm

Bine ai venit pe forum!Postari placute si multa distractie!In sfarsit cineva de varsta mea
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:05 pm

Mersi de intampinare.
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:10 pm

Hallou! Welcome here have fun& happy post intrebari de data asta nu am Smile
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:11 pm

Arigato Yoru-kun! ^^
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 11:00 am

Hello ^^ welcome here
Sper sa iti placa aici si sa iti faci prieteni ^^
PS: sa nu imi spui elly te rog -.-''

asa mai departe la intrebari
1. Ai auzi de j-rock? Daca da ce formatii iti plac?
2. Iti place aici?
3. De unde ti-a venit ideea cu nik-ul?

bye
Sus In jos
Zoey
Editor
Zoey

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:14 pm

Bine ai venit pe forum !!Postari placute si sa iti faci multi prieteni!
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 2:06 pm

1. Da. The gazette, morning musume ^^
2. Normal!
3. Hmm...etto...am gasit numele Aimi pe internet..
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 3:42 pm

Welcome in forum happy posting and no spam
Intrebare:
1.De ce nu ai avatar?
2.Ce culoare preferi?
Sus In jos
Aimi Kimonoto
Anime fan

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 8:44 pm

1. etto...n-am avut timp sa il pun ^^""
2. Albastru.
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:13 am

Gomen de intarziere Aimi..nu te-am mai vazut de mult de tot ^^" si sa incep Welcome here happy postin and have fun si Happy Easter!! ^.^
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 3:45 pm

Bine-ai venit!Sorry de intarziere!Happy posting si succes pe forum!
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:27 pm

Heya..gambate for late~~"..well...happy posting& have fun!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))   Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :)) I_icon_minitime

Sus In jos

Salut, sa traiti, si click sa imi fac prezentarea :))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Forum project~ :: Welcome-
Mergi direct la: