Hallooouu!!ma numesc Andrada am 12 ani sunt nascuta pe 8 mai 1995.Sunt veara* lu Yoruichi de la ea stiu de forum ^=^,dah suntem de gradu' II apoi....imi plac foarte mult forumurile RPG(in special) si cele legate de Manga&Japanimatii...sunt o fire lipicioasa
,amabila,pritenoasa,dar cand cineva ma calca pe nervi e moartea pe pamant[mostenire de familie O_o] si sunt putin baietoasa cum o zis si Yoruichi,ador handball-ul si football-ul.
*Anime-urile mele preferate sunt: Bleach; Marmalade Boy;Death Note;Paradise Kiss;Yu Yu Hakusho; Mew Mew Power;Sailor Moon;Vampire Knight;School Days,VK,Naruto,Naruto Shippuden(nu cam >.>)
*Pers. anime feminin favorit: Soi Fon ce imi place? ca atunci cand da de Yoru'chan o zapacest rau,ca e puternica si draguta ^^ si ca in trcut a fost ca o sora pentru Yoruichi
*Personaj masculin favorit: Zero! Din Vampire Knight
*Ador: sa citesc mai ales carti de aventura politiste,sa postez pe forum,sa ma distrez,sa o omor pe varamea ( la vara ne intalnim T^T iara o sa-ti stau in cap stiu ><),viteza :X go goo! sa stau in capu' lu varumea :X sau sa o sacai cu tampenii de 2 lei
*Nu imi place: Scoale mance-o cainii o urasc ,urasc fizica @.@ si romana da' imi place mate :X sa se profite de mine X(~
*Culoarea favorita: portocaliu ^-^
Cam atat...intrebari?