Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...

In jos 
+3
Yuuki Cross
Anna
Mikato Okimicki
7 participanți
AutorMesaj
Mikato Okimicki
Anime new member
Mikato Okimicki

Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... Empty
MesajSubiect: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 5:29 am

Bun...Mie cam lene la ora asta dar...fac un sacrificiu.M a numesc Roxana,am 12 ani implinesc 13 pe 31 iulie...sunt zodia Leu....si sunt din Bucuresti.
Sunt o fire mai nebunatica pe forumuri si pe messenger,de aceea mi-au dat niste fete porecla ''Poto'' din cauza portocalelor(intr-o zi le-am disperat cu atattea portocale).
Hmm...ascult aproape orice gen de muzica,in special hip-hop si pop.Nu ascult manele sau populare,deci sa nici nu va ganditi!
Ma enervez cam repede uneori..mai ales la scoala,l-am batut pe unu de vreo 20 de ori intr-o luna. Razz
Culoarea mea preferata este albastrul,urmata de verde si mov.Imi plac cainii si pisicile,in special cainii si am 2 perusi..
Nu-mi place sa stau cu nasu i ncarti dimineatza,de aceea il pacalesc mereu pe tatal meu,cica tin cartea in brate cand colo visez cu ochii deschisi,uitandu-ma pe pereti.
Despre scoala...dulcea si enervanta scoala..Cam acra nu? :emoticon4:
Ehh...materiile care nu imi plac:engleza,franceza,dirigentia,ed.tehnologica,biologia,Fizica,istoria.
Hmm..la note cat de cat e bine..inafara de romana si matematica am 10 si 9 la celelalte(la engleza 7 sau 8)La romana vrun 4..si pe la mate un 7..Nu'i nimic cu notele astea,eu ma multumesc si cu atat. :emoticon4:
Bun..sper sa ne imprietenim,si daca aveti intrebari..stiti la cine sa va adresati! afro
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 11:25 am

Bine ai venit pe forum!Sper sa te distrezi!Welcome!
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 1:34 pm

Hay Mikato welcome here have fun & happy post si atentie pe la reguli intrebari nu am ^-^
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 1:44 pm

Hello ^^
Welcome here ^^ nice to meet ya
Happy Posting and No Spam
acomodare placuta s fi activa

Intrebari:
Aculti j-rock? Daca da ce formati?

bye
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMar Apr 14, 2009 9:47 pm

Heya sister ;x;x;x;x;x;x intrebari nu am fiindca te cunoscut foarte bine i love you,happy posting ;x;x;x ehh totusi ar fi una
Cum arata extraterestrul din visul tau?
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:50 am

bun venit!!sper sa ne intelegem!mi se pare ca te cunosc,hmm,nu stiu..oricum: distractie placuta si succes e acest forum!!pentru nelamuriri contacteaza administratorii
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 10:19 pm

Heya..Gambate for late..well..happy posting&have fun! Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...   Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti... I_icon_minitime

Sus In jos

Hey,Poto este aici.Sper sa rezistati mai mult decat ceilalti...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Yay...am aterizat si eu pe aici..^^
» 3, 2, 1 (numaratoarea sfarseste aici!)
» Ce este RPG?
» Yume este moderator
» Hinamori nu mai este moderator

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Forum project~ :: Welcome-
Mergi direct la: