Bun...Mie cam lene la ora asta dar...fac un sacrificiu.M a numesc Roxana,am 12 ani implinesc 13 pe 31 iulie...sunt zodia Leu....si sunt din Bucuresti.
Sunt o fire mai nebunatica pe forumuri si pe messenger,de aceea mi-au dat niste fete porecla ''Poto'' din cauza portocalelor(intr-o zi le-am disperat cu atattea portocale).
Hmm...ascult aproape orice gen de muzica,in special hip-hop si pop.Nu ascult manele sau populare,deci sa nici nu va ganditi!
Ma enervez cam repede uneori..mai ales la scoala,l-am batut pe unu de vreo 20 de ori intr-o luna.
Culoarea mea preferata este albastrul,urmata de verde si mov.Imi plac cainii si pisicile,in special cainii si am 2 perusi..
Nu-mi place sa stau cu nasu i ncarti dimineatza,de aceea il pacalesc mereu pe tatal meu,cica tin cartea in brate cand colo visez cu ochii deschisi,uitandu-ma pe pereti.
Despre scoala...dulcea si enervanta scoala..Cam acra nu? :emoticon4:
Ehh...materiile care nu imi plac:engleza,franceza,dirigentia,ed.tehnologica,biologia,Fizica,istoria.
Hmm..la note cat de cat e bine..inafara de romana si matematica am 10 si 9 la celelalte(la engleza 7 sau 8)La romana vrun 4..si pe la mate un 7..Nu'i nimic cu notele astea,eu ma multumesc si cu atat. :emoticon4:
Bun..sper sa ne imprietenim,si daca aveti intrebari..stiti la cine sa va adresati!