Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hello 2 all!!^^

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 2:27 pm

Hello...numele meu e Mirela...Mire pentru prieteni...sunt din Aiud*boring city*...asa ce sa mai zic..a da...imi plac mult anime-urile cum ar fi:
Bleach
Naruto
Gravtitation
Kaleido Star
Paradise Kiss
FMP
FMP?Fumoffu
HellGirl
Mew-Mew Power
FMA si lista ar putea continua...
Ei bine..personajul meu preferat masculin este Ichigo din Bleach...imi place foarte mult...
Personajul feminin este Rukia...Yoruichi tot din Bleach si Sora din Kaleido Star si mai multe...dar acestea sunt principalele...
Asa... muzica pe care o ascult:
-J-rock
-Rock
-Pop(rar ^^)
-Hip-hop...
Filme: imi plac cele horror..dar si comediile...imi place sa rad...
Carti: nu prea citesc..prefer sa fac altceva..sau mai citesc fic-uri
Ce imi place sa fac: sa desenez...sa ma dau cu rolele, cu bicicleta,cu skatu'...sa pictez icoane...sa navighez pe net...sa ascult muzica.
Cateva lucruri despre mine: Sunt o fire prietenoasa, amabila, sufletista, de incredere, impulsiva...desi am invatat sa ma mai calmez..cred...oricum prefer in ultimu' timp sa nu ma mai arat^^...Sunt desteapta..desi urasc scoala am note bune si merg la olimpiadeT^T nu prea imi plac...oricum daca as avea puteri i-as da FOCCCC!!!
Imi ajut prietenii la nevoie...pot fi o prietena, dar si o dusmanca pe cinste. Cand ma enervez ar fi bine sa nu-mi stea nimeni in cale..*si asta nu o zis-o je...ci prietenii care ma cunosc si care m-o vazut nervoasa...^^*
Now..i hate: sa fiu mintita...sa se profite de mine, dar de obicei imi dau seama mai devreme sau mai tarziu^^", sa fiu copiata. Nu-mi plac prieteni falsi..prefer unul singur, dar adevarat...
Cam atat despre mine...daca mai aveti intrebari nu ezitati sa puneti...
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 2:46 pm

buna!!bun venit pe forum si sa te distrezi!poti deschide orice fel de topicuri,iar cat despre friends,vei avea cu siguranta,happy posting!
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 2:56 pm

thanks pentru welcome!! cu siguranta ma voi distra..si de facut prieteni..nu`mi fac griji..sigur o sa`mi fac
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 3:34 pm

Ia te uita pe cine vad aici ...ma bucur ca te-ai inscris Rukia....well wlome happy posting and have fun ...si intrebari n-am pentru ca te cunosc Razz
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeJoi Apr 09, 2009 10:17 pm

Heya Rukia ( yeee te asteptam je!!!!!) welcome here have fun&happy post,intrebari nu am ^-^
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 2:49 pm

Buna Rukia!Bine ai venit pe forum!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Hello 2 all!!^^ Empty
MesajSubiect: Re: Hello 2 all!!^^   Hello 2 all!!^^ I_icon_minitime

Sus In jos

Hello 2 all!!^^
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Forum project~ :: Welcome-
Mergi direct la: